Onko sinun Tee itse -projektisi Suomen PARAS vuonna 2022?

Tee Itse ja SKIL etsivät Suomen PARASTA Tee itse -projektia vuonna 2022, ja sinä voit voittaa jopa 7000 eurolla SKILin laatutyökaluja! KAIKKI voivat osallistua, ja ilmoittautuminen vie vain viisi minuuttia!

Kilpailu on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja voittajat julkaistaan täällä: www.teeitse.com

Lähetä meille valokuvia yhdestä tai useammasta valmiista Tee itse -projektista ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa 7.000 eurolla työkaluja. Puhelimessasi on varmasti jo jotain kuvia, ja voit osallistua niin monella rakennushankkeella kuin haluat – kunhan olet tehnyt ne itse!

Viime vuoden kilpailussa nähtiin upeita projekteja: terasseja, senkkejä, pihavajoja, ulko- ja sisätilojen remontteja, keittiöitä, kylpyhuoneita, kotiteattereita, kattoja, väliseiniä, huonekaluja, uima-altaita ja monenmoisia muita suuria ja pieniä sekä fiksuja ja luovia Tee itse -projekteja.

Kilpailuun voi osallistua sekä rakentamalla että remontoimalla. Pääpalkinnon, 3 500 euron, lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja neljässä muussa kategoriassa: yleisön suosikki, paras käsityötaito, paras uusiokäyttö ja luovin hanke.

Lähetä paljon rakennuskuvia

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä meille valokuvia Tee itse -projekteista. Haluamme nähdä kuvan lopputuloksesta mutta myös rehdin kuvan lähtötilanteesta. Lisäksi olemme erittäin kiinnostuneita kaikista projektin aikana ottamistasi kuvista. Mitä enemmän kuvia lähetät rakennushankkeesta, sitä todennäköisemmin tuomaristo ja yleisö näkevät kaikki hienot yksityiskohdat, kun he valitsevat suosikkinsa!

Osallistumisohjeet

Kaikki voivat osallistua kilpailuun. Ilmoittautumisen ainoat vaatimukset ovat:

 • Olet tehnyt työt itse.
 • Lähetät meille vähintään viisi kuvaa (kuva lopputuloksesta sekä VÄHINTÄÄN NELJÄ kuvaa rakentamisesta).
 • Voit toki lähettää enemmän kuvia rakennustöistä, jotta yleisö, Tee Itse -lehti ja SKIL pystyvät paremmin arvioimaan työn laatua.

Kilpailun palkinnot:

 • Suomen PARAS Tee itse -projekti: 3 500 euron lahjakortti
 • Yleisön suosikki: 1 250 euron lahjakortti
 • Paras käsityötaito: 750 euron lahjakortti
 • Paras uusiokäyttö: 750 euron lahjakortti
 • Luovin hanke: 750 euron lahjakortti

Lisäksi voittajaprojektin kuva julkaistaan Tee Itse -lehden etusivulla.

Lahjakortteja voi käyttää vain SKILin työkalujen hankintaan. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi välittää edelleen tai vaihtaa rahaksi.

Tarjolla on peräti viisi mahdollisuutta voittaa!

Pääpalkinnon arvo on 3 500 euroa, ja yleisön suosikki saa 1 250 eurolla työkaluja. Lisäksi tarjolla on palkinnot parhaasta käsityötaidosta, parhaasta uusiokäytöstä ja luovimmasta hankkeesta, joista jokaisesta saa 750 euron arvoisen palkinnon. Lue täältä lisää viidestä eri kilpailukategoriasta.

Suomen PARAS Tee itse -projekti

Viime vuoden voittaja oli komea ja loisteliaasti toteutettu grillitupa, jossa olisi mukava istua iltaa revontulia katsellen! Tällainen kokonaisuus on juuri sellainen komean lopputuloksen, käsityötaidon ja yllättävien yksityiskohtien täydellinen yhdistelmä, jota Tee Itse ja SKIL etsivät vuoden 2022 Suomen PARHAAN Tee itse -projektin kilpailussa.

Yleisön suosikki

Yleisön suosikkina palkitaan eniten ääniä saanut projekti, eikä sinun, ystäviesi tai perheenjäsentesi äänestämistä rajoiteta mitenkään. Oheinen rakennushanke on ilmeinen yleisön suosikki: Vanhasta ja rumasta maakellarista tehtiin moderni, mukava ja todella tyylikäs sauna!

Paras käsityötaito

Tässä kategoriassa palkitaan käsistään taitavin. Hankkeen ei tarvitse olla suuri ja moniosainen, sillä nyt korostetaan nimenomaan käsillä tekemisen taitoa. Kyseessä voi olla kuvien mukainen tapeilla koottu terassirakenne, sormiliitos itse tehdyssä lipastossa tai täydellisesti toteutettu puolipaneeli.

Paras uusiokäyttö

Mitä vanhoista rakennusmateriaaleista saisi tehtyä? Käytöstä poistetuita ikkunoista saisi rakennettua talvipuutarhan, ja millintarkasti höylätty lankkulattia on sen päälle asennettua vinyylilattiaa tyylikkäämpi – vai saisiko kasvihuoneeseen kauniin tiililattian yli jääneistä tiiliskivistä? Paras uusiokäyttöprojekti palkitaan!!

Luovin hanke

Tässä kategoriassa palkitaan hauskin, oudoin tai omaperäisin luova rakennusprojekti. Voittaja voi olla esimerkiksi keittiön lattian alle piilotettu viinikellari, neliskulmainen kitara, erikoinen koirankoppi tai puulämmitteinen kylpytynnyri vanhan venetrailerin runkoon koottuna.

Lähetä kuva VALMIISTA tee se itse -projektistasi

Upouusi terassi, väliseinä, näppärä sähkötaulun suojus tai jumppapallon avulla valettu pizzauuni. Tee se itse -projektisi voi olla valtavan suuri, mukavaa puuhastelua tai kätevä ratkaisu pieneen ongelmaan. Osallistu sillä kilpailuun Suomen parhaasta tee se itse -projektista.

Voit voittaa ison kasan SKIL työkaluja. Mitä enemmän kuvia lähetät hienoista yksityiskohdista, rakentamisvaiheista ja lopputuloksesta, sitä todennäköisempää on, että yleisö, Tee Itse ja SKIL julistavat projektisi Suomen parhaaksi.

Voittajan valitsevat yleisö, Tee Itse ja SKIL.

Ilmoittaudu viimeistään 24. lokakuuta 2022 klo 10:00

Voittajiin otetaan suoraan yhteyttä, kun kaikki projektit on arvioitu. Kilpailun päätteeksi parhaat hankkeet esitellään kattavasti lehden suuressa artikkelissa.


Voita PALJON upeita SKIL-työkaluja

Olemme yhdistäneet voimamme työkaluvalmistaja SKILin kanssa, ja jos voitat kilpailun, saat tosiaankin verstaasi täyteen laadukkaita työkaluja ja tehokkaita puutarhakoneita. SKILin laajassa tuoteluettelossa on yli 70 työkalua, joista Suomen PARHAAN Tee itse -projektin voittajat voivat valita omansa!

Verstaan täydeltä työkaluja

Olipa kyseessä sitten kipsilevyjen asennus sisäkattoon tai pensasaidan siistiminen pihalla, niin SKIL tarjoaa siihen laadukkaan työkalun. Kaikki työkalut käyttävät samaa akkua, mikä on todella fiksua. SKILin laajaan työkaluvalikoimaan kuuluvat muun muassa: ruuvinvääntimet, poravasarat, iskuruuvinvääntimet, monitoimikoneet, kulmahiomakoneet, pistosahat, käsisirkkelit, hiomakoneet, puukkosahat, moottorisahat, ruohonleikkurit, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet ja reunatrimmerit.

Ruohonleikkuri 0140 CA oli puolestaan jättitestinsä ylivoimainen voittaja. Se teki muun muassa kauneinta leikkausjälkeä.

Moottorisahan 0540 CA mukana toimitetaan 35 cm terälevy, ja siinä on tehokas, energiaa säästävä ja hiiliharjaton moottori.

Iskuporakone 3020 HC sopii täydellisesti puun, metallin ja tiilien poraamiseen. Siinä on 17 momenttisäätöä ja kaksi vaihdetta.

Puukkosaha 4961 DA sopii täydellisesti karkeaan sahaamiseen ja purkamiseen. Lisäksi siinä on fiksu teränvaihtojärjestelmä, joka ei vaadi työkalujen käyttöä.

0430 CA -pensasleikkurin terän pituus on 55 cm, ja sillä pystyy leikkaamaan jopa 20 mm paksuja oksia.

Epäkeskohiomakoneessa 3745 CA on portaaton nopeudensäätö, ja sitä voi käyttää yhdellä kädellä. Se hioo hyvin sekä kaarevat että tasaiset pinnat.


Näin osallistut

Kaikki voivat osallistua kilpailuun. Ilmoittautumisen ainoat vaatimukset ovat:

 • Olet tehnyt työt itse.
 • Lähetät meille vähintään viisi kuvaa (kuva lopputuloksesta sekä VÄHINTÄÄN NELJÄ kuvaa rakentamisesta).
 • Voit toki lähettää enemmän kuvia rakennustöistä, jotta yleisö, Tee Itse -lehti ja SKIL pystyvät paremmin arvioimaan työn laatua.

Osallistumisohjeet

 • Napsauta yhtä monista vihreistä painikkeista, joissa lukee "KLIKKAA TÄSTÄ ja osallistu kilpailuun..." Painike siirtää sinut ilmoittautumissivulle.
 • Valitse ilmoittautumissivun punaisen palkin valikosta vaihtoehto "Osallistu nyt". Täytä tiedot.
 • Kirjoita projektin nimi ja lyhyt kuvaus.
 • Lähetä meille vähintään viisi kuvaa (kuva valmiista lopputuloksesta + VÄHINTÄÄN NELJÄ rakentamiskuvaa).
 • Mitä enemmän kuvia lähetät meille, sitä paremmin yleisö, Tee Itse -lehti ja SKIL voivat arvioida työn laatua.

Esimerkkejä tee se itse -projekteista

Tehdään asia mahdollisimman selväksi! Etsimme KAIKENLAISIA tee se itse -projekteja. Valtavia, pienenpieniä ja kaikkea siltä väliltä, sekä sisällä että ulkona.

Haluamme, että osallistut kilpailuun väliseinällä, lankkupöydällä, kekseliäällä kohopenkillä ja pihaportilla. Lisäksi haluamme nähdä terasseja, lisäsiipiä ja hienoja pihakiveyksiä. Tärkeintä on, että lähetät meille paljon kuvia, joista näkyy, mitä olet tehnyt.

Alla on paljon hienoja esimerkkejä tee se itse -projekteista, joita lähetettiin edelliseen kilpailuun.

Kallioon kiinnitetty laituri

Niklas on rakentanut upean laiturin venettä ja uimista varten. Tolppien kiinnityshelat on porattu kallioon – veden alla!

Sauna alusta asti

Mikä avuksi, kun haluat nauttia lämmöstä talvipakkasilla? Silloin rakennetaan tietysti kaunis sauna alusta alkaen. Jimmy teki juuri niin, ja lopputulos puhuu puolestaan.

Rinteeseen rakennettu terassi

Fred on rakentanut upean ja huolella suunnitellun terassin, johon kuuluu muun muassa ramppi kottikärryille, potkulaudalle tai pyörätuolille. Ympäristöä on hyödynnetty projektissa luovasti.

Ketterä huonekalu

Peter rakensi kätevän ja muunneltavan huonekalun, jota voi käyttää tuolina ja vierassänkynä.

Penkki ja viinihylly portaiden alla

Noam on hyödyntänyt portaiden alla olevan tilan ja rakentanut siihen penkin, jossa on viinihylly.

28 metriä pitkä aita galvanoiduilla tolpilla

Jan on rakentanut siistin aidan, joka sopii jokaisen pihatien varteen.

Itse tehdyt aurinkotuolit

Hellen tyylikkäät aurinkotuolit on helppo rakentaa, eivätkä ne maksa paljon. Ne näyttävät hyviltä jokaisella pihalla.

Kanala, josta tuli kasvihuone

Steen Groths rakensi hienon ja kekseliään kasvihuoneen, jossa on tiilistä tehty kalanruotolattia.

Orangeriet er malet med linoliemaling, som er Steens foretrukne maling til udendørs projekter.
Alt er lavet fra bunden. Siderne er samlet med skruer og dyvler for at få en mere robust konstruktion. Vinduerne er ligeledes lavet fra bunden ved at fræse og skære ud til glas og derefter indsætte lister til at holde på glasset.
Hanebåndene har Steen fået fremstillet hos en god ven. Den enkle løsning sikre et let og flot udtryk i byggeriet.
Under den gamle hønsegård gemte der sig et fundament, som blev udgangspunktet for Steens orangeri.

Bettinan hevosaitauksesta tuli uima-allas ja terassialue

Bettina Lidströmin perhe päätti rakentaa uima-altaan, ja lopputulos puhuu puolestaan.

Siderne og lineren eller "indmaden" til poolen blev leveret, hvorefter Bettina og hendes mand samlede alle delene ovenpå den støbt bund.
Siderne af poolen bliver støttet via fundablokke, som er støbt sammen. Bunden til poolen blev støbt efterfølgende.
På ejendommens mest solbeskinnede plet befandt der sig en hestefold. Den måtte lade livet til fordel for det flotte poolområde. Under udgravingen blev Bettina og hendes mand i øvrigt overrasket over at finde et fjernvarmerør, der også måtte flyttes.

Tor Klerk rakensi asuntoonsa kiipeilyseinän

269 kiveä kaikista maailmankolkista. Ne olivat Tor Klerkin ja hänen puolisonsa rakentaman kiipeilyseinän tärkein materiaali. Seinä tehtiin 63 neliön asuntoon.

Pladsen bag klatrevæggen har Tor udnyttet ved at installere en hems og under den, er der god plads til opbevaring.
Greb i massevis, 269 endte der med at være på klatrevæggen.
Stenene har Tor selv tilrettet og boret huller i. sidstnævnte foregik i brusenichen, hvor der var mulighed for at afkøle boret under arbejdet.

Voittajien valinta

Tee Itse -lehden kilpailuun ilmoittautuessa olet automaattisesti mukana kaikissa viidessä kategoriassa. Niinpä KAIKKI projektit voivat voittaa KAIKISSA viidessä kategoriassa. Kaikki projektit arvioidaan huolellisesti, ja tässä kerrotaan, miten kilpailun viiden kategorian voittajat valitaan.

 • Suomen PARAS Tee itse -projekti: Tee Itse ja SKIL valitsevat yhdessä Suomen PARHAAN Tee itse -projektin voittajan. Arvostamme muun muassa taidokasta käsityötä, hyvää ideaa ja yhtenäistä kokonaisuutta mutta myös pelkästään hienoa ja kestävää lopputulosta.

 • Yleisön suosikki: Kategorian voittajat valitaan yksinomaan yleisön äänien perusteella. Kaikki osallistujat sekä ystävät ja perheenjäsenet voivat äänestää niin monta hanketta kuin haluavat. Kilpailun verkkosivusto voi kuitenkin vastaanottaa vuorokauden kuluessa vain yhden äänen samasta IP-osoitteesta.

 • Paras käsityötaito/Paras uusiokäyttö/Luovin hanke: Tee Itse -lehti, SKIL ja yleisö valitsevat näiden kolmen palkinnon voittajat. Tee Itse -lehden ja SKILin äänet ovat yhtä tärkeitä kuin yleisöäänet yhteensä.

Yleiset ehdot

Kun osallistut kilpailuun Suomen parhaasta tee se itse -projektista, hyväksyt, että Tee Itse voi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella projektiin liittyen. Kun hyväksyt yleiset ehdot, luovutat samalla kaikki oikeudet tekstiin ja kuviin Bonnier Publications A/S:lle, joka julkaisee Tee Itse -lehteä. Kaikilla oikeuksilla tarkoitetaan oikeutta julkaista, uudelleenjulkaista ja myydä eteenpäin analogisille ja digitaalisille käyttöalustoille koko maailmassa. Tee Itse ilmestyy Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Latviassa.

Tekstit, kuvat ja muut tiedot säilytetään Hetzner.com-palvelinyhtiössä Saksassa.

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaan. Voit lukea ne osoitteesta https://bonnierpublications.com/tietosuoja/

  Muut lukevat juuri nyt …