Tee Itsen tilaajana saat lukuoikeuden yli tuhanteen rakennusohjeeseen ja yli 50 työkalutestiin kotisivuillamme. Se tarkoittaa, että voit ladata kaikki haluamasi työkalutestit ja rakennusohjeet.

Rakennusohjeet auttavat sinua onnistumaan seuraavassa projektissasi. Sivuillamme on ohjeita sekä uuden rakentamiseen, korjaamiseen että huoltamiseen.

Tästä syystä saat TÄYDELLISET tulokset

Kaikki tee se itse -ohjeemme ovat kokeneiden asiantuntijoiden kirjoittamia.

Kaikissa ohjeissa on:

 • kuvat vaikeista yksityiskohdista
 • lyhyet ja tarkat selitykset
 • tekniset piirustukset ja mitat
 • täydelliset materiaalilistat
 • otettu huomioon rakennusmääräykset
 • kokeneet rakentajat

Neuvomme sinua koko projektin alusta loppuun, jotta saat täydellisen tuloksen - joka kerta!

Rakennusohjeissa on arvioitu vaikeusaste, rakentamiseen tarvittava aika ja materiaalien hinta.

Hinta nyt 2,90 euroa!

Yhden rakennusohjeen normaalihinta on 4 euroa. Nyt saat täyden lukuoikeuden verkkosivujemme kaikkeen sisältöön, kun tilaat yhden Tee Itse -lehden 2,90 eurolla.

Tee Itse -lehdestä

Tee Itse -lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Lehdessä on noin 70 sivua rakennusohjeita, työkalutestejä, uutisia ja arvioita, vuodenaikaan liittyviä vinkkejä ja niksejä, lukijakysymyksiä ja paljon muuta.

2 muuta etua Tee Itsen tilaajalle!

Pääset eroon kotisivujen mainoksista Suuri osa tilaajistamme käyttää ahkerasti myös kotisivuja. Kaikki ilmoitukset katoavat, kun kirjaudut verkkosivuille omalla profiilillasi ja tilaajanumerollasi. Siten voit lukea juttuja ilman häiriöitä.

WYPE - sähköiset lehdet koko perheelle Wype on sähköinen palvelu, jossa voit lukea useita lehtiä joko tietokoneella, iPadilla tai puhelimella. Tilaajana saat ilmaisen lukuoikeuden Tee Itse -lehteen, joten voit lukea viimeiset 12 numeroa saman tien tai loman aluksi puhelimella tai iPadilla. Se on ilmaista tilaajille! WYPE-palvelussa on lukemista koko perheelle. Tee Itsen tilaajana voit ostaa lukuoikeuden moneen suosittuun lehteen vain 4,99 eurolla kuukaudessa. Muut maksavat 12,99 euroa kuukaudessa! Voit lukea muun muassa:

 • Tieteen Kuvalehti
 • Historia
 • Kunto Plus
 • National Geographic
 • Ja paljon muita lehtiä...

Voit kirjautua palveluun viideltä laitteelta. Se tarkoittaa, että voit lukea Tee Itseä samaan aikaan kun vaimosi lukee Historiaa ja lapset Tieteen Kuvalehteä. Saat kaiken vain 4,99 eurolla. Saat kaksi ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi, jotta näet, sopiiko palvelu sinulle.

Täysi lukuoikeus vain 2,90 euroa

Saat täyden lukuoikeuden kaikkiin rakennusohjeisiin ja muihin artikkeleihin vain 2,90 eurolla. Lisäksi voit käyttää etukauppaamme ja vältyt verkkosivujen mainoksilta. Jos maksat 3,99 euroa lisää, voit lukea 12 edellistä numeroa suoraan tabletistasi tai puhelimestasi.