Rakenna helpot ulkoportaat Unohda hankalat reisilankkujen ja monimutkaisten rakenteiden sahaukset. Näytämme, miten portaat voi rakentaa vain sahaa ja pora-/ ruuvikonetta käyttämällä.

Kattohuopa - Näin asennat huopakaton Tule mukaan huopakattokurssillemme, niin osaat asentaa kattohuovan oikein. Katso, miten huopa asennetaan yksija kaksikerroksisena ja miten kolmiorimakate syntyy.

Uudet saumat kylpyhuoneeseen Kylpyhuoneen kuluneiden saumojen vaihtamiseen tarvitaan läpeensä kostutettua, juuri ennen käyttöä hienoksi hiottua saumaustikkua. Saumaustikun lisäksi tarvitset vain oikein hyvälaatuista silikonimassaa sekä aimo annoksen huolellisuutta. Palkkioksi saat terveet ja kauniit saumat.

50 pihavinkkiä Kokosimme 50 parasta vinkkiä nikkaroijalle hyödynnettäväksi piharakentamisessa: kokonaiset kahdeksan sivua täynnä vinkkejä kiveyksistä, piharakennuksista, puuterasseista ja aidoista.

Sahapukin toimivat ratkaisut Hyvin suunniteltu sahapukki helpottaa, nopeuttaa ja tehostaa polttopuiden sahaamista. Näytämme, miten toimiva sahapukki rakennetaan.

Testi: 18 V:n akkuporakoneet 18 voltin akkuporakone-ruuvinvääntimet on suunniteltu raskaisiin töihin, joissa käytetään paksuja poranteriä tai paljon suuria ruuveja. Vaikka ne vaativat paljon koneelta ja akulta, myös edullisemmat laitteet pärjäsivät testissä melko hyvin.

Polttopuut katoksen alle Rakenna puuliiteri, jossa on tilaa sekä kuiville klapeille että niille, joiden pitää kuivua vielä talven yli. Ohjeita voi myös soveltaa ja rakentaa vaja pyörää, pihatraktoria tai muuta tarvetta varten.

Tee ilmava puuvaja Polttopuut kuivuvat nopeasti tässä kevyessä ja ilmavassa puuvajassa. Tilavaan rakennelmaan mahtuu halkoja peräti neljä ja puoli kuutiometriä. Lue, kuinka helppo vaja on rakentaa!

Kätevä pihavaja täynnä hienouksia On yhtä helppoa rakentaa hieno kuin tylsä vaja. Jos aiot rakentaa pihavajan puutarhatyökaluille, verstaaksi tai vierasmajaksi, voit saman tien rakentaa kauniilta näyttävän vajan.

Helpot ja komeat terassinportaat Ikivanhoja työohjeita noudattaen voi rakentaa vähin materiaalein hyvät portaat. Näytämme, miten rakennat tummasta kovapuusta komeat portaat.