Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Katso Suomen paras tee se itse -projekti täältä!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Tyylikäs ja tunnelmallinen grilli-iglu vei voiton, kun etsimme Suomen parasta tee se itse -projektia. Toiselle sijalle nousi upea hirsilaavu ja kolmanneksi kaunis muumitalo-leikkimökki. Tee Itse ja Ryobi onnittelevat voittajia!

Katso Suomen paras tee se itse -projekti täältä!

Sanotaan se heti aluksi: Ei ollut helppoa valita kolmea voittajaa kymmenien mielenkiintoisten projektien joukosta. Teimme Ryobin kanssa töitä asian eteen käytännössä koko lokakuun. Katsoimme läpi kaikki kuvat ja projektit viimeistä yksityiskohtaa myöten ja keskustelimme töistä vuorokausikaupalla.

Tee Itsen, Ryobin ja lukijoiden äänet on laskettu yhteen, ja olemme iloisia voidessamme esitellä 3 voittoisaa projektia:

1. sija: Grilli-iglu

Kilpailun voittajaksi valittiin Arto Ukskosken grilli-iglu. "Projekti lähti vähän käsistä. Alkuun oli tarkoitus tehdä grillikota napapiirin tuntumassa sijaitsevan omakotitalon takapihalle. Toiveena oli kuitenkin pimeän aikaan ihailla revontulia ruoan grillauksen yhteydessä. Rakentaminen pallon muotoon on tunnetusti helppoa, joten rakentamisen ohella vaikeaa tässä työssä oli suunnittelu. Erityisesti polykarbonaatin koko ja taivutus aiheuttivat päänvaivaa, mutta lopputuloksena hukkatavaraa jäi vähän, ja ainoat valmiina ostetut iglun osat ovat grilli ja huuva. Kaikki muu ovea myöten on itse suunniteltu ja käsityönä valmistettu."

Arto voittaa 3500 euron arvoisen Ryobi-lahjakortin.

2. sija: Laavu

Toinen sija meni Olli Pahikaisen upealle hirsilaavulle. "Perheen ja ystävien kanssa toteutettu laavuprojekti. Laavu tehtiin yleiseen käyttöön ilahduttamaan retkeilijöitä kauniiseen Siiponjoen maastoon Kalajoelle. Aikaisempaa kokemusta hirsirakentamisesta ei ollut, mikä teki projektista mielenkiintoisen puiden kaatamisesta viimeistelyihin saakka. Mikäs sen parempaa kun yhdessä tekeminen ja uuden oppiminen."

Olli voittaa 2000 euron arvoisen Ryobi-lahjakortin.

3. sija: Muumitalo

Kolmanneksi valittiin Teemu Rehnin rakentama muumitalo. Hän kuvailee työtään ytimekkäästi: "Leikkimökki muumitalon hengessä."

Teemu voittaa 1500 euron arvoisen Ryobi-lahjakortin.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin