Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Paremmat rakennusohjeet 3D:llä

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Teimme parhaista rakennusohjeistamme vielä parempia ja lisäsimme niihin 3D-mallit, joita voit käännellä itse! Voit zoomata vaikeisiin paikkoihin, ennen kuin aloitat rakentamisen. Kokeile niitä täällä!

3D-malleja on helppo zoomata ja käännellä, ja parasta on, että niitä voi katsoa sekä puhelimella, tabletilla että tietokoneella. Avaa 3D-malli ja pyörittele sitä sormella tai tietokoneen hiirellä.

Kokeile 3D:tä nyt:

3D-malli

Arkkitehdin suunnittelema vaja

Kääntele arkkitehdin suunnittelemaan vajaa ja katso yksityiskohdat tarkasti.

Avaa 3D-malli

3D-malli

Amerikkalainen lepotuoli

Jos et saa rakennusohjeesta selvää siitä, mihin suuntaan selkänojan pitää kallistua, kokeile painaa tai klikata tätä 3D-mallia. Sen jälkeen voit zoomata ja katsoa tarkemmin.

Avaa 3D-malli

3D-malli

Vältä terassin notkuminen

Jos haluat olla varma siitä, ettei terassi ala notkua jalkojen alla, lisää tolppien ja palkkien välisiin liitoskohtiin bulldog-levyt. Se kuulostaa helpolta, mutta jos et tiedä, mihin levyt pitää asentaa, voit avata tämän 3D-mallin ja katsoa asian itse.

Avaa 3D-malli

3D-malli

Tyylikkäät liitoksen katokseen

Voit ruuvata katoksen tolpat ja palkit yhteen pitkillä ruuveilla tai tehdä liitoksista hienommat tyylikkäillä tappiliitoksilla. Kokeile painaa tai klikata tätä 3D-mallia, pyörittele sitä ja zoomaa liitoksiin. 3D-mallit ovat käteviä juuri tällaisissa tilanteissa, joissa pitää ymmärtää rakennusperiaate.

Avaa 3D-malli

  • Tee Itsen tilaajana pääset katsomaan ainutlaatuisia 3D-kuvia.
  • 3D-kuvat näyttävät havainnollisesti rakennustekniikat, vaikeat liitokset, rakenteet ja paljon muuta.
  • Voit käännellä ja väännellä 3D-kuvia mielesi mukaan ja tarkastella yksityiskohtia lähietäisyydeltä.
  • Yli 400 mallia, joita voit käännellä itse.
  • Löydät 3D-mallit rakennusohjeiden alareunasta.

Katso 3D:nä, ennen kuin rakennat

Käätele ja zoomaa

Katso yksityiskohdat läheltä

Aloita nyt - Kuukauden lukuoikeus 1 €:

3D-kuvien lisäksi saat myös paljon muuta...

... kun tilaat Tee Itse -lehden. Pääset lukemaan yli 1000 rakennusohjetta, jotka koskevat kaikkea mahdollista sisällä ja ulkona.

Rakennusohjeissa on:

Vaikeusaste, hinta ja projektin kesto kerrotaan selkeästi jokaisen ohjeen alussa. Se antaa hyvän käsityksen projektin laajuudesta ja auttaa ohjeen valinnassa.

  • Vaiheittaiset ohjeet: Ohjeet ovat loogisia ja etenevät järjestelmällisesti vaihe vaiheelta. Kaikista vaikeista kohdista on kuvat ja selventävät suomenkieliset tekstit.
  • Materiaalilista: Materiaalilista kertoo, mitä projektiin tarvitaan, joten et joudu käymään rautakaupassa tämän tästä.
  • Rakennuspiirustukset ja mitat: Yksityiskohtaisissa rakennuspiirustuksissa näytetään mitat, kulmat ja rakennusperiaatteet.
  • Suomenkieliset videot: Videoilla kokeneet ammattilaiset jakavat kokemuksiaan ja näyttävät tarkasti, miten työt tehdään.
  • Itse käänneltävät 3D-mallit: Voit käännellä 3D-malleja itse ja katsoa lähempää rakenteiden yksityiskohtia, jotta et joudu arvailemaan, miten ne on tehty. Se tekee rakentamisesta paljon helpompaa.

Aloita nyt - Kuukauden lukuoikeus 1 €:

TEE ITSE - Hyvän lopputuloksen tae

Tee Itse on auttanut rakentajia isoissa ja pienissä projekteissa jo kohta 50 vuoden ajan.

Olemme tehneet taitavien avustajiemme kanssa tuhansia terassien, väliseinien, lattioiden, pihateiden ja autokatosten rakennusohjeita.

Olemme kirjoittaneet tuhansista materiaaleista ja ainakin yhtä monesta työkalusta, ja olemme remontoineet lukemattomia keittiöitä ja kylpyhuoneita.

Olemme tehneet alusta asti yhteistyötä rakennusalan asiantuntijoiden kanssa ja pitäneet itsemme ajan tasalla rakennusmääräyksistä.

Ohjeitamme noudattamalla saat hyviä lopputuloksia ja tiedät asiaa koskevat säännöt, joten et joudu murehtimaan vesieristeestä tai höyrynsulusta.

Tee Itse on riippumaton työkalunvalmistajista ja mainostajista. Se tarkoittaa, että voit luottaa työkalutesteihimme. Valitsemme testattavat koneet itse, ja kaikki työkalut pannaan yhtä kovalle koetukselle.

Aloita nyt - Kuukauden lukuoikeus 1 €:

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin