4. lupaus: Teen realistisen vuosisuunnitelman.
  1. lupaus: Teen realistisen vuosisuunnitelman.

Nikkarin 5 parasta lupausta uudelle vuodelle

1: TEE KORJAUS, JOKA JÄI ALOITTAMISTA VAILLE VALMIIKSI 2015! Muistilistalta löytyy aivan varmasti korjaustyö, joka jäi tekemättä kylpyhuoneen haljennut laatta, lasikuitutapetissa oleva ilmakupla tai vinoon mennyt ulko-ovi. Mitä parhain uudenvuodenlupaus on päättää hoitaa nuo asiat pois päiväjärjestyksestä.

2: HANKI UUSI AKKUTYÖKALU Uudet akkutoimiset työkalut ovat vahvoja ja päteviä. Jos vielä käytät verkkovirralla toimivia työkaluja silloinkin, kun yhtä tehokas tai parempi akkutyökalu olisi tarjolla, saattaisi olla hyvä hetki käväistä konekaupoilla. Lisäpotkua innostukseen löydät täältä: Vuoden 2015 akkutyökalut

3: VAIHDA LELUT KUNNON VÄLINEISIIN Hellitä jo otteesi halpakorista löytyneistä sivuleikkureista! Ne eivät ole enää vuosiin saaneet mitään poikki, ja manaat niitä kerran toisensa jälkeen. Joten hanki uudet, ja kunnolliset!

Aivan sama pätee hohtimiin, käsisahaan ja taittomittaan. Hemmottele itseäsi laatutyökaluilla, sillä ne haukkuvat kyllä hintansa.

4: VIIMEISTELE KESKENERÄISET PROJEKTIT … – ja tee realistinen vuosisuunnitelma nikkarointihankkeille.

5: JÄRJESTÄ VERSTAS! Epäjärjestys ja epäsiisteys ovat suurimpia verstaalla viihtymisen ja työn edistymisen esteitä. Siksi paras uudenvuodenlupaus on se, että raivaat verstaasi.

Siisti ja toimiva verstas on tehokkaan nikkaroinnin A ja O.

Ammenna inspiraatiota täältä: Verstas järjestykseen Verstas pyörien päälle

Tee Itse toivottaa oikein hyvää uutta vuotta!