Vanha sisäänkäynti koostui lasitetusta rautakehikosta. Ylälasi oli rikkoutunut, rautaosat olivat ruostuneet ja maali oli alkanut jo lohkeilla. Sisäänkäynti ei ollut kovin kaunista katseltavaa vaan antoi talon julkisivusta huolimattoman vaikutelman. Päätimme, että on parasta rakentaa vanhan tilalle täysin uusi, kyläilemään houkutteleva sisäänkäynti. Poistimme kulmahiomakoneella vanhat rautarakenteet, joista jätettiin jäljelle vain rappujen perustusten rautaosat. Ne saivat jäädä, koska niitä voitiin käyttää hyödyksi puurungon kiinnityksessä. Itse rungon valmistimme höylätystä männystä. Sivujen alaosat verhoiltiin lehtikuusesta. Puurungon ”aukot” peitettiin karkaistulla lasilla. Lasitus olikin koko hankkeen suurin yksittäinen menoerä, jossa emme ottaneet riskejä sen enempää mittauksen kuin asennuksen suhteen vaan jätimme tehtävän suosiolla asiansa osaavalle lasimestarille.