6 korjausta, jotka voit tehdä tunnissa

Repsottavia paikkoja on ärsyttävä katsella, mutta niiden korjaamiseen ei välttämättä mene viikkoja. Esittelemme kuusi korjaustyötä, jotka vievät vain tunnin.

Pikkunaarmut ja -kolot ovat vain kosmeettisia ja suhteellisen harmittomia. Jotkut viat voivat kuitenkin johtaa isompiin vahinkoihin ja olla talolle suorastaan kohtalokkaita, jos ne jätetään korjaamatta. Onneksi jotkut viat voi korjata nopeasti ja helposti.

Korjaustyö: Poista kupla lasikuitutapetista

Kun laasti irtoaa seinästä tai liima lasikuitutapetista, ilmestyy seinään pieniä kuplia. Ne näyttävät pahalta, mutta onneksi niistä pääsee eroon varsin helposti.

NÄIN SE KÄY: Poista kupla lasikuitutapetista.

TOIMITUS SUOSITTELEE: 3 helppoa ja nopeaa korjausta

Korjaustyö: Kiinnitä sarana takaisin

Jos kaapin sarana on päässyt irtoamaan, sitä ei kannata kiinnittää uudestaan samaan paikkaan pidemmillä tai paksummilla ruuveilla, sillä saranan voi korjata pysyvästi.

NÄIN SE KÄY: Kiinnitä sarana uudestaan.

Korjaustyö: Paikkaa reikä lattiassa

Vanhan putken jäljiltä jäänyt reikä ei näytä hyvältä lattiassa, ja lisäksi se vetää kylmää ilmaa kellarista. Reikä pitää paikata.

NÄIN SE KÄY: Paikkaa reikä lattiassa.

Korjaustyö: Oikaise pihaportti

Maassa roiukkuva pihaportti on lähes aina seurausta siitä, ettei porttia ole tehty kaikkien sääntöjen mukaan. Vinotuki alanurkasta vastakkaiseen ylänurkkaan ratkaisee ongelman.

VIDEO: Oikaise portti.

Korjaustyö: Kiinnitä irronnut kahva paikalleen

Irronnut ovenkahva ärsyttää. Ongelma vain pahenee, jos kahvan kilpeä ei voi enää ruuvata kunnolla. Katso tästä, miten ongelma ratkaistaan.

NÄIN SE KÄY: Korjaa irronnut ovenkahva.

Korjaustyö: Vaihda murtunut kattotiili

Katossa olevat reiät ovat vaarallisia. Voimakas sadekuuro voi johtaa siihen, että pienestä ja helposti korjattavasta viasta tulee iso ja kallis vesivahinko. Pidä kattoasi silmällä ja vaihda särkyneet tiilet uusiin mahdollisimman nopeasti.

VIDEO: Vaihda murtunut kattotiili

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Talo