mus

Hiiri mahtuu ahtautumaan reikään, jonka halkaisija on vain 7 milliä!

Hiiri mahtuu ahtautumaan reikään, jonka halkaisija on vain 7 milliä!

ONGELMA: Viime syksynä hiiret valtasivat talomme. Onko teillä vinkkiä, jolla hiiret pysyvät ulkona?

RATKAISU: Hiiret ja muut jyrsijät hakeutuvat sisälle, kun ulkona tulee kylmä. Talo kannattaa suojata tuhoeläimiltä hyvän sään aikana, kun ne ovat vielä ulkona.

Suurin ongelma hiirten kanssa on, että ne mahtuvat sisään käytännössä mistä vain! Hiiri pääsee sisään reiästä, jonka läpimitta on vain 7 milliä. Se vastaa lyijykynän paksuutta! Tukkikaa taloon johtavat aukot kuten sokkelin tuuletuskanavat pienisilmäisellä metalliverkolla. Tukittavia aukkoja voi olla myös ikkunoissa ja ovissa.

Tukkikaa myös sokkelin pienet reiät ja halkeamat, sillä hiiret voivat tunkeutua sisään myös niiden kautta. Toinen hyvä neuvo on pitää lintujen ja muiden eläinten ruuat hiirten ulottumattomissa. Ruoka houkuttaa luokseen lisää hiiriä, ja ne lisääntyvät salamannopeasti.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Löydä rotanpesä tarkastuskameralla

Ajatus vajaan, ryömintätilaan tai terassin alle muuttavista rotista karmii selkäpiitä. Taloon pesivistä rotista puhumattakaan!

Hiiret ja rotat voivat aiheuttaa jyrsimällä suuria vahinkoja, minkä lisäksi ne levittävät tauteja. Salmonella ja leprospira ovat vain kaksi rottien levittämistä noin 60 bakteerista.

Hiiret ja rotat ovat valitettavasti hyviä piiloutumaan ja ahtautumaan paikkoihin, joihin ei pääse kunnolla käsiksi. Ne ryömivät esimerkiksi keittiön kaappien taakse, terassien alle ja vajan pohjalaattojen alle. Jos epäilet, että talossasi on kutsumattomia vieraita, suosittelemme, että selvität asian tarkastuskameralla. Esittelemme sinulle mielellämme tämän hyvän tarjouksen:

Saat juuri nyt tarkastuskameran ja kaksi numeroa Tee Itse -lehteä Kyllä, kiitos: Näytä minulle uusi Tech-Pro-tarkastuskamera!

VIDEO: Tästä näet, miten tarkastuskameraa käytetään: