Maailman pienin höyläpenkki

Höyläpenkki on keksitty uudelleen! Ruotsalainen Sjöberg on kehittänyt maailman pienimmän höyläpenkin, ja tuote on varsinainen neronleimaus.

LUE LISÄÄ: Näin saat kaiken irti höyläpenkistäsi

Puutöistä tulee väistämättä mieleen höyläpenkki. Jos kävit kouluaikanasi veistotunneilla, voi hyvinkin olla, että nikkaroit tuolloin ruotsalaisen Sjöbergin höyläpenkin ääressä. Yritys on nimittäin tehnyt höyläpenkkejä yli 60 vuotta ja on yksi maailman johtavista alan valmistajista.

Sjöberg ei lepää nykyäänkään laakereillaan, vaan on itse asiassa juuri saanut valmiiksi todellisen oivalluksen: perhe-pizzalaatikon kokoisen, siirreltävän höyläpenkin. Höyläpen-kin voi helposti kiinnittää pöytään ja ripustaa työkalutauluun käytön jälkeen. Tuote on erinomaisesti suunniteltu, ja sen avulla voi ratkaista monille tutun ongelman: oikea höylä-penkki vaatii paljon tilaa, ja tämän vuoksi useimmat päätyvät työpöydän ja ruuvipenkin käyttöön tai valitsevat pienen, yhteen taitettavan työpukin. Höyläpenkin ääressä nikkarointi on kuitenkin erittäin mukavaa, ja tähän saumaan Sjöbergin Smart Vise osuu. Vankka 6,5 kg painava ja 8 cm paksu höylä-penkki ei vie pöydältä kuin 36 x 36 cm tilaa!

Esimerkiksi puukehykset saa hyvin kiinni höyläpenkin siirreltäviin hakatappeihin.

Kun höyläpenkin kiristää pöytään parilla ruuvipuristi mella, työstettävät kappaleet saa helposti kiinni.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Työpöytä