Asunto- ja mökkimurtojen määrä on laskenut Suomessa vuosia. Osasyy murtojen vähenemiseen on parantuneessa murtosuojautumisessa ja valvonnassa. Vuonna 2016 Suomessa tehtiin yhteensä noin 5 300 asunto- ja mökkimurtoa. Hyvällä kehityksellä on kuitenkin varjopuolensa. Kun talojen seiniin ilmestyy vartiointiyritysten kylttejä ja valvontakameroista kertovia tarroja, varkaat keskittyvät taloihin, jotka eivät näytä valvotuilta. Lähes jokaisella kadulla on ainakin yksi talo, johon on helpompi murtautua kuin muihin.

Niin ikävää kuin naapurien välinen kilpavarustelu onkin, kenenkään ei kannata asua kadun ainoassa suojaamattomassa talossa. Siksi Tee Itse neuvoo, miten voit vähentää huomattavasti omaan kotiisi kohdistuvan murron todennäköisyyttä.

Olemme kehittäneet poliisin ja turvallisuusalan ammattilaisten neuvojen sekä ulkomaisten kokemusten pohjalta Pelota–Pysäytä–Paljasta-menetelmän. Menetelmä ei ole kallis tai hankala, mutta se ehkäisee murtoja tehokkaasti. Tutustu huolellisesti eri vaihtoehtoihin, jotta et tuhlaa rahojasi järjestelmiin, jotka luovat vain valheellista turvallisuudentunnetta.

3 vaihetta kodin suojaamiseen - lataa koko menetelmä

Lataa artikkeli ja lue kaikki 3 vaihetta:

1. Pelottele varasta Ollaankohan siellä kotona? Epävarma varas jättää talosi väliin!

2. Pysäytä varas Vahvista heikkoja kohtia. Näytämme, mihin pitää kiinnittää huomiota!

3. Paljasta varas Auta poliisia asentamalla valvontakamerat, liiketunnistimet ja hälyttimet.

Valvontakamera suojaa kotiasi murroilta

Valvontakamera auttaa poliisia nappaamaan varkaat murron jälkeen. Sen lisäksi valvontakamera voi lähettää suoraa videokuvaa puhelimeesi. Juuri nyt voit saada valvontakameran ja kaksi numeroa Tee Itse -lehteä.

Voit lähteä kotoa turvallisin mielin, kun saat tiedon heti, jos joku yrittää murtautua sisään.

JUURI NYT: Saat 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja valvontakameran vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!


””


Täältä näet videon valvontakamerasta: