Murtojen estämisen A ja O on, että talosta tehdään varkaalle mahdollisimman luotaantyöntävä. Jos varas päättää kaikista varotoimista huolimatta murtautua sisään, on tärkeää, että talossa on hyvä hälytin ja valvontakamera.

D-Link Smart Home Security Kit on fiksu ja halpa hälytysjärjestelmä. Se toimii internetin kautta, ja sitä voi säädellä matkapuhelimella. Voit määritellä itse, mitä hälytyksen laukeaminen aiheuttaa. Voit säätää hälytyksen kestoa ja valita, ottaako hälytin yhteyttä sinuun, vartiointiliikkeeseen vai naapuriisi. Tärkeintä on, että valvontakamera kuvaa varkaan.

Fiksuja laajennusmahdollisuuksia

Aloituspakettiin kuuluu järjestelmää ohjaava keskitin eli hubi, hälytin, valvontakamera ja liiketunnistin. Järjestelmää voi laajentaa lisäkameroilla, -tunnistimilla ja palovaroittimella.

Lataa ohjeet - näin asennat ja otat käyttöön valvontajärjestelmän

Näytämme ohjeissa, miten asennat ja otat käyttöön turvajärjestelmän. Tehokkaan valvontajärjestelmän terävät kuvat voivat auttaa poliisia löytämään varkaat.

Valvontakamera suojaa kotiasi murroilta

Valvontakamera auttaa poliisia nappaamaan varkaat murron jälkeen. Sen lisäksi valvontakamera voi lähettää suoraa videokuvaa puhelimeesi. Juuri nyt voit saada valvontakameran ja kaksi numeroa Tee Itse -lehteä.

Voit lähteä kotoa turvallisin mielin, kun saat tiedon heti, jos joku yrittää murtautua sisään.

JUURI NYT: Saat 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja valvontakameran vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!


””


Täältä näet videon valvontakamerasta: