Pienet golfpallon kokoiset anturit pitävät silmällä liikettä, valoa ja lämpötilaa.

Pienet golfpallon kokoiset anturit pitävät silmällä liikettä, valoa ja lämpötilaa.

Pienet, älykkäät elektroniset tunnistimet tarkkailevat taloasi, olitpa kotona tai ulkona. Ne tunnistavat liikkeen ja lämpötilan ja kertovat esimerkiksi, kuinka monta ihmistä on tullut taloon ja moniko on poistunut talosta.

Tunnistimet havaitsevat KAIKEN

Anturit voi yhdistää hyvin suunniteltuihin palovaroittimiin, pieniin ovikytkimiin, huomaamattomiin valonhimmentimiin ja ihan vain pistorasioihin. Tästä on paljon iloa, sillä anturit voivat sytyttää valot, kun havaitsevat liikettä tai vain lisätä valaistuksen tehoa hiukan.

Älytalo aktivoituu hälytystilanteessa

Palovaroittimet havaitsevat vähäisimmänkin savumäärän, ja voit itse määrittää etukäteen, mikä on se savumäärä, joka laukaisee hälytyksen. Kun hälyttimet huutavat, talon kaikki valot voivat vilkkua yhtä aikaa.

KATSO MYÖS: Palovaroitin soittaa itse hätänumeroon

Kaikki tämä eli ohjainyksikkö ja muutama siihen liittyvä perustarvike maksavat noin 1 000 €. Järjestelmää voi laajentaa uusilla laitteilla. Lue lisää, mm.: smartboys.fi, cleverhome.fi

Fibaron valikoimaan kuuluu tällä hetkellä liike-, valo- ja lämpötilatunnistimet, tulvatunnistin, ovitunnistin, palovaroitin, sovitintikku sekä ohjausyksikkö.