1. SIISTI ETEINEN liukuovien avulla

"Emme ole koskaan olleet tyytyväisiä eteiseemme: kaapeissa on vähän tilaa, ja kun koko tila on täynnä kenkiä, sitä on vaikea pitää puhtaana. Tämän takia rakensimme hienon kaappiseinän, jonka etu- ja takapuolen liukuovien välissä on hyvää tilaa.

KATSO MYÖS: Lisää säilytystilaa liukuovikaapilla.

Rakensin kaappien rungon MDF-levystä, jotta tilan voi hyödyntää lattiasta kattoon. Tilaa on sekä kengille että takeille. Liukuovien takana on myös kaappipakastin, ja sen ympärillä on hyvin ilmaa.

Ovet on tehty MDF-levystä, jota on vahvistettu alumiinilistoilla. Ovet on kiinnitetty kattoon asennettuihin kiskoihin. Ovet kattavat koko etupuolen, ja ne on verhoiltu erivärisillä ja -kuvioisilla kankailla, jotka on helppo vaihtaa. Ovien eteen on kiinnitetty koukkuja ja hyllyjä useimmin käytetyille asusteille. C.F."

Skab i entre med skydelåger

Hienon eteisen päätyseinän taakse kätkeytyy neljä korkeaa kaappia, joissa riittää tilaa.

Skab i entre med skydelåger

Liukuovien taakse kätkeytyy neljä lattiasta kattoon ulottuvaa kaappia. Niissä on paljon säilytystilaa, mm. kengille.

Skab i entre med skydelåger

Liukuovien alaosaan on asennettu hyllyt useimmin käytettäville kengille.

2. Peiliin piilotettu avainkaappi

"Ostimme eteiseemme ison peilin, mutta siinä ei ollut taustaverhoilua, joten se oli tehtävä itse. Sain tähän hyvän idean.

Kiinnitin peilin taakse kulmaheloilla muutamia listoja, jotta niitä voi hyödyntää hyllyinä ja koukkuina. Lisäksi ruuvasin joihinkin listoihin koukkuja avaimia varten. Toisiin listoihin työstin pohjan, jotta listoille voi asetella esim. päivän postit.

Kiinnitin peilin toisesta reunasta saranoilla, jotta sen voi avata niin, että avaimiin pääsee käsiksi. Vastakkaisen puolen katoin levyllä ja seinämagneetilla. D.B."

Skab til nøgler bag spejlet

Peilin voi ”avata” sivusta vetämällä. Peilin takana on levy, joka pitää peilin kiinni seinän magneetissa.

3. Upea toimisto ankeaan kellariin

"Kellarissamme oli tila, joka sopi mielestämme hyvin toimistotilaksi. Siellä oli kuitenkin paljon putkia, mikä teki tilasta ensituntumalta vaikeasti sisustettavan. Tilaa ei voinut sanoa kauniiksi. Keksin rakentaa kirjoituspöydän, joka kätkee rumat putket.

Asensin putkien päälle hyllynkannattimien varaan pöytälevyn. Levyä ei ole kiinnitetty, vaan se lepää kannattimilla, jotta sen voi nostaa pois, kun putkiin on päästävä käsiksi. Putkien eteen asensin viistoon kipsilevyn, jotta putket eivät näy.

KATSO MYÖS: Kätke putket kauniiseen kaappiin

Rakensin putkien viereen mdf-levystä kaapin tekniikkaa varten. Kaapissa on iso etuovi, jotta kaikkiin kahvoihin yms. pääsee helposti käsiksi.

Pöytälevyn alle asensin patterin lämmönlähteeksi. Lopuksi maalasin kaiken paitsi mustan pöytälevyn valkoiseksi. J.N."

Kontorskabe skjuler rør

Tilasta ei huomaa, että sinne on piilotettu suuri määrä erilaisia putkia.

Kontorskabe skjuler rør

Asennukset on sijoitettu puurunkoiseen kaappiin, joka on verhoiltu mdf-levyllä.

Kontorskabe skjuler rør

Pöytälevyn alla olevat putket on kätketty kipsilevyn taakse. Pöytälevy lepää hyllynkannattimilla.

Jos sinulla on tiedossa nerokas ratkaisu sotkujen piilottamiseen ja lisätilan luomiseen, jaa se meidän kanssamme osoitteessa Forum.