Millaista ruuvia pitäisi käyttää? Kuinka lämmintä pitää olla, että puupinnat voi maalata? Miten terassista tulee mahdollisimman siistin näköinen? Tieto löytyy usein internetistä.

Joskus tiedon etsintä kaatuu siihen, ettei kodin wifi-verkko yllä verstaalle, terassille tai pihalle asti.

Uudella wifi-vahvistimella saat mahdollisimman hyvän wifi-yhteyden joka puolelle taloa. Juuri nyt voit saada vahvistimen ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 15,90 eurolla.

Wifi-vahvistinta on helppo käyttää. Paina vain nykyisen reitittimesi nappia ja sen jälkeen wifi-vahvistimen nappia.

Wifi-vahvistin yhdistyy saman tien kotiverkkoon ja on valmis käytettäväksi.

Näin wifi-vahvistin toimii

Wifi-vahvistin ottaa vastaan nykyisen reitittimesi langattoman signaalin, vahvistaa sitä ja lähettää sen uudestaan. Wifi-vahvistimella voi siis vahvistaa kotiverkon signaalia paikoissa, joissa matkapuhelimen, tabletin tai tietokoneen verkkoyhteys on heikko.

Wifi-vahvistin käyttää nykyisen reitittimen signaalia, joten vahvistimen verkko on yhtä turvallinen kuin reitittimen yhteys. Kyse on samasta verkosta, joten yhteyden käyttämiseen vaaditaan sama salasana kuin kotiverkkoon.

Lyhyesti wifi-vahvistimesta:

  • 2 taajuuskaistaa: 2,4 GHz ja 5 Ghz
  • Nopeus jopa 1200 Mbit/s
  • Kantama 10 metriä

Saat wifi-vahvistimen lisäksi ison, digitaalisen liitteen WiFi koko taloon - 5 tehokasta tapaa. Saat asiantuntijoiden parhaat vinkit ja kaiken tiedon siitä, miten saat kaiken irti wifi-verkostasi.