Jalkalistan takapuolella olevassa urassa on tilaa johdoille, ja erityisten kiinnikkeiden avulla listan voi kiinnittää napsauttamalla paikalleen. Kaikkein ensimmäiseksi lista asetetaan seinää vasten, ja siihen merkitään, mistä se on katkaistava.

LUE LISÄÄ: 9 VINKKIÄ: Piilota johdot näkyvistä

Samalla tehdään vino viiva siihen suuntaan, mihin sahataan jiiriin. Sitten lista sahataan jiirilaatikon avulla. Yksi kiinnikkeistä kiinnitetään listaan. Näin listaa ei tarvitse painaa vinoon leikattaessa.

Tähän voi käyttää myös jiirisahaa. Ennen seuraavan listan merkitsemistä tarkistetaan, että ensimmäinen sopii kohdalleen. Nyt jiiri tulee toisin päin.Reuna voi jäädä hieman rosoiseksi listoja sahattaessa, mutta se on helppo siistiä katkoteräveitsellä.

Muutkin listat merkitään ja sahataan samalla tavalla.Seuraavaksi asennetaan kiinnikkeet – niiden etäisyys saa olla enintään 50 cm, ja lyhyemmille seinille ne on asetettava vielä tiheämpään. Kiinnikkeiden paikat merkitään, ja sitten niitä varten porataan reiät. Kaikki reiät porataan 6-millisellä terällä.

Seuraavaksi ruuvataan kiinnikkeet paikalleen. Sähköjohto tuodaan kiinnikkeen taakse ennen kuin se ruuvataan kiinni. Kun molemmat kiinnikkeet ovat paikallaan, lista on helppo napsauttaa paikalleen.

Sitten asennetaan muut ruuvit samalla tavalla. Nurkissa oleviin liitoksiin on tultava ulko- ja sisäpuolinen liitin, jotka pitävät listat yhdessä. Nämä asetetaan paikalleen ennen kuin seuraava lista napsautetaan paikalleen.

Sisänurkassa lista työnnetään vain paikalleen, ja ennen kuin lista napsautetaan kiinni, tarkistetaan, että johto on kokonaan piilossa. Listat kiinnitetään koko huoneeseen samalla tavoin, ja pian kaikki johdot ovat piilossa.