Pakkauksesta leikataan pala pois ja selvitetään, millä kohtaa lasinen uuninluukku on. Lasipuolta ei nimittäin kannata asettaa nokkakärryä vasten, sillä silloin lasi voi vahingoittua. Mitä lähemmäksi nokkakärryllä pääsee, sen vähemmän joutuu rasittamaan selkää.

Kun uuni on saatu turvallisesti ja lattiaa naarmuttamatta huoneeseen, sen voi purkaa pakkauksesta. Uunin takapuolella yläreunassa on tila liitosputkea varten. Koska uuni toimii kiertoilmaperiaatteella, sen alareunassa on ilmanottoputki.

Tässä liitosputki tulee uunin yläreunaan, joten uunista irrotetaan päällyslevy. Kun uunin ylälevy on poistettu, savuaukkoon asetetaan putki jonka halkaisija on sama kuin liitosputkien eli 120 millimetriä.

Putki ruuvataan kiinni poikittain tulevalla metallisauvalla, joka estää nuohoojan harjaa osumasta uuniin nuohouksen yhteydessä. Putken päähän tulee liitoskappale, johon kiinnitetään 90 asteen liitosputki. Putken viereen asetetaan suojamuovi ettei pinta naarmuunnu.

Seuraavaksi katsotaan, mille korkeudelle hormiin tehdään aukko. Siksi putkeen asetetaan vesivaaka, jonka avulla liitosputken alareunan voi merkitä nivelmitalla. Nyt sopiva korkeus merkitään hormiin.

Jotta aukko tulee sauman kohdalle, hormiin tehdään merkintä 12 senttimetrin kohdalle. Tiilen koko on 11 cm ja 1 cm rappauskerrokseen. Läpivientikaulus asetetaan merkintöjen kohdalle, minkä jälkeen merkintä tehdään koko putken ympäri. Nyt kaikki on valmiina.