Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lattian eristys

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Nyt vesivahingot on korjattu ja vesiputki vaihdettu. Työtä voi nyt jatkaa lisäämällä lattiaan yksi kerros eristettä.

Nyt vesivahingot on korjattu ja vesiputki vaihdettu. Työtä voi nyt jatkaa lisäämällä lattiaan yksi kerros eristettä.Mineraalivillamatot on helppo leikata eristeveitsellä niin että ne sopivat lattiapalkkien väliin.

Eristeitä käsiteltäessä on aina käytettävä suojanaamaria ja käsineitä. Lattiaan on nyt lisätty 50 millimetriä eristeitä, mikä varmistaa että lämpö pysyy huoneessa eikä katoa lattian läpi. Alusrakenteena käytetään lohenpyrstöpoimuisia metallisia poimulevyjä. Levyt ovat vain puolen millimetrin paksuisia ja valmistettu kromatusta, kuumasinkitystä teräksestä.

Nämä levyt ovat 63 cm leveitä, ja niitä saa eripituisina 122:sta 200 senttimetriin. On myös muiden valmistajien levyjä, joiden leveys vaihtelee aina 90 senttimetriin ja pituus 240 senttimetriin asti.

Lattia kannattaa mitata ja hankkia sitten sopivan pituisia ja levyisiä levyjä, niin että niitä joutuu leikkaamaan mahdollisimman vähän.Askelääneneristyslevyn kaistaleita asetetaan lattiapalkeille, niin että ne ulottuvat 10 mm lattiarimojen molemmin puolin.Kaistaleet lyödään kiinni nitomavasaralla. Tähän voi käyttää myös niittipistoolia.

Nyt ensimmäisen levyn voi asettaa paikalleen, niin että se tulee aivan nurkkaan. Sen jälkeen asetetaan seuraava levy. Levyt tulevat poikittain rimoihin nähden.

Ne tulevat pitkittäissuunnassa vähintään viidestä kymmeneen senttimetriä päällekkäin. Levyt voi liittää toisiinsa vain lattiapalkin kohdalla. Jotta levyt voi napsauttaa kiinni toisiinsa, painetun logon pitää olla yläpuolella joka toisessa levyssä. Sillä tavoin ne voi liittää toisiinsa.

Poikittaissuunnassa levyt liitetään niin, että 2 puolikasta poimua tulee päällekkäin. Sen jälkeen ne napsautetaan yhteen, kuten muutkin levyt.Työssä on käytettävä paksuja käsineitä, sillä levyjen reunat voivat olla hyvin teräviä.

Viimeiseen osaan aivan seinän viereen tarvitaan vain 21 senttimetrin levyinen kappale. Se mitataan molemmista päistä, ja levy leikataan kulmahiomakoneella.

Leikkaaminen sujuu helpoiten poimun pohjasta. Kun levyt on asennettu, lattialämmityksen putket voi asentaa suoraan niiden päälle, mutta tässä lattiaa vahvistetaan vielä kuuden illimetrin raudoitusteräksillä, jotka leikataan kulmahiomakoneella.

Raudoitukset asennetaan niin että ne sopivat kylpyhuoneeseen. Vierekkäiset verkot tulevat vähintään 10 senttimetrin verran päällekkäin.

Nurkkaan asetetaan kehikko lattiakaivoa varten, niin että nähdään, paljonko verkosta pitää leikata niin että se sopii nurkkaan. Jos verkon alle asetetaan lauta, ei vahingossa leikkaa alustaa.

Kun raudoitusverkko on leikattu, se sopii hyvin kylpyhuoneen mittoihin. Verkot voi nyt yhdistää muovisulkimilla.

Niiden reunat pitää leikata etteivät ne pistä esiin betonista, kun se on valettu.attiaan tulee lattialämmitys, mutta se ei tule kaapin ja WC-istuimen kohdalle. Ne merkitään spraymaalilla. Nyt lattia on valmis lattialämmitystä ja valua varten.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin