Helppo
Vaikea

Ooletko koskaan laskenut, kuinka monta kertaa joudut nousemaan autostasi parkkeerataksesi auton talliin tai ajaaksesi sen sieltä ulos? Tai oletko kyllästynyt painavan autotallinoven avaamiseen päivinä, jolloin vettä tulee niskaan kaatamalla? Ei siis ihme, että moni jättää autotallinoven auki lähtiessään töihintai kauppaan.

Iltapäivällä palatessa voi joutua toteamaan, että talliin on satanut vettä tai lunta – tai siellä on käynyt kutsumattomia vieraita "lainaamassa" puutarhatyövälineitä, työkaluja tai mitä muuta tavaraa tallistasi löytyykään. Jos asennat oveen sähköisen avaajajärjestelmän, saat ongelman kätevästi ratkaistua.

Ovenavaaja toimitetaan koottavana sarjana, jossa on mukana tarvittavat helat ja tarvikkeet. Me valitsimme ovenavaajan, joka on edullinen, luotettava ja helppo asentaa.

Useimmat muut tuotemallit asennetaan jokseenkin samalla tavalla. Tuotepakettiin sisältyy kaksi kaukolähetintä, ja niitä ja muita osia voi tilata lisää internetistä. Tässä esitetyt mitat sopivat tähän malliin. Jos valitset toisen tuotteen, sovita mitat sen mukaan.