Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Ulkona kokkaaminen on elämänlaatua. Jos käytät viikonlopun ulkokeittiön rakentamiseen, voit palkinnoksi viettää pihallasi entistä enemmän aikaa. Älä enää puurra sisätiloissa muun perheen odotellessa ulkona grillin kuumenemista, vaan kanna tarvikkeet ja raaka-aineet ulos ja kokkaa pihalla!

Kasviksia ei enää tarvitse välillä kuljettaa sisälle: nyt ne voi noutaa puutarhasta, puhdistaa ulkokeittiön altaassa juoksevan veden alla ja asetella salaattikulhoon ulkokeittiön laattapöydällä. Kaikki on valmista ja grillin voi sytyttää. Pihakeittiöstä löytyy kaikki, ja kahden hyllykön lisäksi seinustoilla ja takaseinällä on hyvin tilaa varusteille.

Jos haluat käyttää grillin lisäksi muita ruuanvalmistuskeinoja, voit asentaa ulkokeittiöösi irrallisen keittolevyn.

LUE LISÄÄ: Rakenna pitsauuni yhdessä viikonlopussa

Ulkokeittiö saa mielellään olla hiukan alkeellinen, joten sen hanasta tulee vain kylmää vettä. Puutarhaletkun liittäminen vesihanaan tavallisella liittimellä on halpa ja helppo ratkaisu. Viemäröinti on myös alkeellinen: putki keittiön altaasta ja putkeen sopiva letku. Letkun voi johtaa istutuksille, jolloin jätevesi ei mene hukkaan, tai ohjata pihan jätevesiviemäriin.

Pöytälevy ja hylly tehdään kauniista keraamisista laatoista, jotka kestävät lähes kaikkea. Laatat asetetaan pöydän reunahuullokseen. Allas työstetään vanerilevyyn, joka voidaan asettaa irralleen huullokseen kuten laatat tai kiinnittää, mikä jäykistää pöytää. Vaikka keittiö on hyvin helppo koota, sen ilme on kaunis ja liitokset tyylikkäitä. Maalasimme pöydän laattojen tyyliin mustaksi. Valitse mieleisesi väri.

LUE LISÄÄ: Paras savustusuuni itse tekemällä