Lukon vaihtaminen ei ole vaikeaa. Aloita irrottamalla kaksi ruuvia oven sisäuolelta, niin lukkopesä lähtee irti. Kierrä sitten oven ulkopuolen hela irti ennen kuin siirryt jälleen työskentelemään oven sisäpuolelle. Nyt voit irrottaa itse lukon, joka myös lähtee aivan helposti irti. Nyt pitää vain irrottaa kaksi ruuvia, niin lukon saa helposti ulos.

Aseta ensin uusi lukkopesä paikalleen oven ulkopuolelta. Sitten sisäosa paikalleen. Kaksi lukkopesää kiinnitetään toisiinsa lukon mukana toimitetuilla ruuveilla. Ennen työn jatkamista pitää varmistaa, että lukko toimii kunnolla. Sitten peitehela asetetaan paikalleen. Nyt on mitattava, kuinka pitkälle oven ulkopuolelle lukkopesä ulottuu.

Tässä mitta on 1,6 cm, ja siksi on käytettävä vastaavan kokoista peitehelaa. Kun hela on kiinnitetty kahdella ruuvilla sekä sisä- että ulkopuolelle, on lukko valmis käytettäväksi.Koko operaatio kesti vain puoli tuntia. Jotta talossa ei tarvitsisi käyttää montaa eri avainta, vaihdetaan myös postilaatikon lukko, jotta sen voi avata samalla avaimella kuin ulko-oven.

Postilaatikon vanha lukko on helppo irrottaa papukaijapihdeillä. Sen saa kokonaan irti painamalla pientä lukkokieltä, jolloin suuren mutterin voi kiertää irti. Nyt lukko on irti. Uuden lukon pieni kieli pannaan myös sisään, mutta uloin mutteri ruuvataan irti. Nyt lukko voidaan asettaa postilaatikkoon ja kiinnittää mutterilla. Kiinnitä lukko tiukasti papukaijapihdeillä. Lukon kieli asetetaan paikalleen, ja lukko on valmis käyttöön.

Ja kun vauhtiin on päästy, niin vaihdetaan myös vajan riippulukko. Siihenkin sopii sama avain kuin ulko-oveen ja postilaatikkoon. Samalla tavalla voi vaihtaa kaikki talon lukot, kunnes yhdellä avaimella pääsee joka paikkaan.