Siksi kahva vaihdetaan lukolliseen erikoiskahvaan, jonka voi avata vain koodin avulla. Ensimmäiseksi irrotetaan vanha kahva. Pitää vain irrottaa kaksi ruuvia ja vetää kahva pois paikaltaan. Uusi kahva tilalle, ja sitten tarkistetaan, onko kahvan sisätappi sopivan mittainen. Se ei ole aivan sopiva.

Tappi on sentin liian pitkä, joten sitä on lyhennettävä ennen kuin kahva voidaan asentaa. Tappiin merkitään, miltä kohdalta se on katkaistava. Kiinnitä tappi tukevasti ja sahaa ylimääräinen pala rautasahalla.

Nyt tapin pituus on sopiva, mutta kahvaa ei saa työnnetyksi aivan pohjaan saakka, koska tapin juuressa on kaulus. Siksi ovessa olevaa aukkoa on suurennettava hiukan, ja nyt kahva sopii hyvin paikalleen.

Aluksi kahva kiinnitetään tavallisilla ruuveilla, jotka voi vielä ruuvata irti. Ennen lopullista asennusta on nimittäin kokeiltava, että lukko ja kahva ovat täysin paikallaan ja että oven voi avata ja sulkea ongelmitta.

Kaikki näyttää toimivan hyvin, joten ruuvit irrotetaan. Nyt kahva kiinnitetään lopullisesti yksisuuntaisilla ruuveilla. Näiden ruuvien erikoiskierteen ansiosta ruuvin voi vain kiertää kiinni - ei lainkaan avata.

Mahdolliset varkaat eivät siis pysty ruuvaamaan kahvaa irti, eikä elektronista lukitusta pysty avaamaan tietämättä oikeaa koodia.