Lopuksi näytetään, miten ikkunaan asennetaan pimennysverho, josta on paljon hyötyä esimerkiksi lastenhuoneessa ja makuuhuoneessa. Kun verho otetaan pakkauksesta, kaikki osat kannattaa ottaa esiin, niin niitä on helpompi käsitellä.

Velux-ikkunoissa on valmiit helat verhojen asentamista varten, ei kylläkään ennen vuotta -92 valmistetuissa ikkunoissa, mutta se ei haittaa. Sitä varten helat ovat mukana verhojen pakkauksessa.

Pimennysverhon yläreunaan tulevan helan voi nyt napsauttaa paikalleen – ensin toiselle puolelle ja sitten toiselle. Verhon avaamiseksi ja sulkemiseksi karmiin asennetaan narunpidikkeet. Ne ruuvataan karmiin yhdellä ruuvilla.

Niiden on tultava aivan karmin alareunaan, niin että verho ylettyy alas asti. Jotta verho ei jää roikkumaan pystysuoraan, molemmille puolille on asennettava kisko, jota pitkin verho liukuu ylös ja alas.

Kun kisko on työnnetty ylhäällä olevaan rakoon, se on helppo napsauttaa alareunasta kiinni. Verhon langat irrotetaan, ja hela on helppo napsauttaa paikalleen reikiin, jotka ovat aivan aluksi kiinnitetyissä heloissa karmin alareunassa.

Kun se on tehty molemmilta puolilta, tarvitsee vain vetää verho alas – jolloin tulee täysin pimeää.Verho on myös helppo vetää ylös. Verhon asentamiseen kuluu 10 minuuttia.