Toimi oikein varovaisesti, sillä ohut lasi rikkoutuu helposti. Ota taltta avuksi, jos kitti ei irtoa lastan avulla. Kun kitti on poistettu, lasitusnaulat tulevat näkyviin, ja ne vedetään pihdeillä pois. Kun kaikki naulat ja kitit on poistettu, voidaan lasi varovasti irrottaa. Jos lasi on vaikka vähänkin kiinni jossakin kulmassa, se saattaa rikkoutua hyvin helposti.

Reunan pitää olla aivan tasainen ennen kuin uusi lasi pannaan paikalleen. Tässä yleisleikkuri on oivallinen työkalu. Taltalla joutuisi työskentelemään tuntikausia, mutta yleisleikkuri selviää työstä käden käänteessä.

Pyöreällä leikkuuterällä reunan puhdistaminen vanhasta, kovasta kitistä ja maalinjäänteistä sujuu vaivattomasti. Pyöreällä terällä ei kuitenkaan pääse käsiksi kulmiin, joten se vaihdetaan suoraan terään, joka on yhtä tehokas ja kätevä.

Yleisleikkuriin kiinnitetään hiontaterä ja hiekkapaperia, jolla reunat on helppo hioa aivan tasaisiksi. Kolmiomainen hiontaterä ulottuu kaikkiin kulmakohtiin, ja sillä voi hioa sekä pysty- että vaakasuoraa pintaa.

Puhdista kaikki reunat samalla tavalla ja maalaa yksi kerros pohjamaalia. Sitten uuden lasin voi panna paikalleen ja ryhtyä kittaamaan.