LIP Multi saneerauslaasti - yksi säkki joka lähtöön

LIP Multi Fliseklæb on sopii kaikkiin kiinnitystöihin. Lue ja katso, miksi se on niin monikäyttöistä.

Jauheeseen pitää lisätä vain vesi.

Oikean laatoituslaastin valinta voi olla vaikeaa. Rautakaupoissa on tarjolla erikoislaasteja sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että uima-altaan pohjalle.

Jos tarvitset sen sijaan todella monipuolista laastia, joka sopii melkein kaikkeen, LIP Multi saneerauslaasti on hyvä vaihtoehto. Lue lisää ja katso, miksi sitä kannattaa käyttää.

Tekniset tiedot

 • Tuotenimi: LIP Multi saneerauslaasti
 • Sekoitussuhde: 6,4 litraa vettä ja 20 kiloa jauhetta
 • Kuivumisaika (20 ˚C): 24 tuntia
 • Kovettumisaika (20 ˚C): 7 vuorokautta
 • Käyttölämpötila: 5 -30 ˚C
 • Maks. kerrospaksuus: 10 mm
 • Paino: 25 kg
 • Hinta: Noin 30 euroa

Sopii ulkona muuraamiseen

Esimerkiksi kukkapenkin muurin kivet voi liimata yhteen saneerauslaastilla. Kivet eivät hievahdakaan, kun laasti kuivuu.

Tarttuu muoviin ja vanhoihin laattoihin

Uudet laatat voi asentaa vanhojen laattojen, muovimaton tai metallin päälle. Alustan pitää olla tasainen ja puhdas, jotta laasti tarttuu kunnolla kiinni.

Helppo sekoittaa

Saneerauslaasti on helppo sekoittaa paljussa porakoneella ja vispilällä 2-3 minuutissa. Anna laastin tekeytyä viisi minuuttia ja sekoita se nopeasti uudestaan. Sen jälkeen se on valmista käyttöä varten. 20 kilolle laastia tarvitaan 6,4 litraa vettä.

Kestää vettä, loskaa ja pakkasta

Saneerauslaasti sopii myös ulkokäyttöön, mutta lämpötilan pitää olla yli 5 astetta. Pakkanen ei ole ongelma sen jälkeen, kun laasti on kovettunut.

Pysyy kiinni eriste levyissä

Saneerauslaastia voi käyttää myös mineraalivillalevyjen kiinnittämiseen rappauksen, tiilten tai betonin päälle. Jos kiinnität levyt puun päälle, voit pohjustaa pinnan LIP Primer 54:llä.

Sopii märkätiloihin

Kylpyhuoneen laatoittamisessa pitää käyttää märkätiloihin tarkoitettua laastia. Jos laasti ei kestä vettä, laatat irtoavat ajan kuluessa ja vesi pääsee laattojen taakse. LIP Multi saneerauslaasti sovel-tuu märkätiloihin, ja sitä voi käyttää jopa uima-altaan laatoittamiseen.

  Muut lukevat juuri nyt …

  Lisää samasta aiheesta Materiaalit