Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi epoksimassa pitää kylpyhuoneen puhtaana sienistä ja homeesta

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Unohda halkeamat, kalkkitahrat ja homeläiskät laatoissa ja saumoissa. Starlike-epoksimassa ehkäisee sieniä ja hometta, ja lisäksi se on kestävä sekä likaa ja vettähylkivä materiaali.

starlike epoxy fugemasse - kakler

Uusi epoksiliima ja saumausmassa antavat laatoille kestävän ja helposti puhtaana pidettävän pinnan.

Epoksi on kestävyyden suhteen ylivertainen. Se liimaa kaikkia materiaalia ja kovettuu kivikovaksi pinnaksi, joka kestää suurta kuormitusta. Epoksi on tuttu liimoista ja maaleista ja nyt myös Starlike-saumausmassasta.

Litokolin Starlite-saumausmassa tarttuu kiinni erinomaisesti ja siitä tulee kovetuttuaan täysin vesitiivis. Siksi massa sopii hyvin märkätilojen korjaus- ja rakennustöihin. Massaa voi käyttää myös ulkona, koska se kestää UV-säteilyä.

Laattaliima, saumausmassa ja sinetöintiaine samassa tuotteessa

Jos valmistaja pystyy pitämään lupauksensa, epoksimassan käyttö laatoitustöissä ei ole pelkästään uusi keksintö vaan myös työtä helpottava keksintö. Massaa voi käyttää nimittäin sekä liimana ja saumausmassana että sinetöintiaineena. Se on täysin uutta.

VIDEO: Näin käytät Starlike-epoksimassaa:

Selkeimmät edut huomaat saumauksessa ja sinetöinnissä. Valmistajan mukaan epoksimassa on perusteellisesti testattu, ja sauma pysyy sileänä ja hyvänä myös äärioloissa.

Starlikea on saatavana yli sataa eri väriä, ja sitä voi käyttää niin klinkkeri-, lasi- ja metallimosaiikki- kuin kivilaattojenkin kiinnitykseen. Epoksimassaa myydään 2,5 ja 5 kg:n ämpäreissä. 2,5 kg:n ämpäri maksaa verkkokaupassa noin 50 euroa.

starlike epoxy fugemasse
Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin