Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi kynnyslista

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Irvistävä kynnyslista pistää silmään ja tarttuu sukkaan. Onneksi lista on helppo kiinnittää niin, että se pysyy. Onnistuminen riippuu naulojen kiinnityksestä.

VIDEO: Katso, miten vaihdat kynnyslistan

Alla olevalla videolla näytetään, miten lattia-asentaja vaihtaa kynnyslistan. Jutun loppuosassa kerrotaan, mitä videolla tapahtuu.

Ensimmäiseksi kaavitaan pois vanhat maalit ja lakat kaapimella tai, kuten tässä, vanhalla taltalla. Näin varmistetaan, että uudet listat tulevat tiiviisti lattiaa vasten. Sitten mitataan ensimmäisen listan pituus, joka merkitään listaan lyijykynällä.

Lista leikataan 45 asteen jiiriin listasaksilla. Listasaksien käyttö on helpompaa ja ainakin yhtä täsmällistä kuin sahan ja jiirilaatikon. Lista asetetaan paikalleen ja tarkistetaan, sopiiko se hyvin.

Sitten merkitään, mistä kohtaa seuraava lista leikataan. Seuraava lista leikataan nyt 45 asteen jiiriin ja asetetaan sitten kiinni ensimmäiseen listaan. Jos jiiri sopii, kuten tässä, listan pituus merkitään ja lista leikataan sopivan kokoiseksi.

Kun listat ovat sopivan kokoiset, ne kiinnitetään pienillä upponauloilla. Upponaulat lyödään lattiaan eikä seinään. Näin listat asettuvat paremmin kiinni lattiaan. Lopuksi lyödään vielä pari iskua tuurnalla, jotteivät naulat näy. Nyt uudet listat ovat paikallaan, ja maalauksen jälkeen listat näyttävät taas siisteiltä.

LUE LISÄÄ: Valitse oikea jalkalista

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin