Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi kylpyhuone, 3 remonttia

Tulosta Tallenna artikkeli

Kylpyhuoneen remontoiminen voi tulla uskomattoman kalliiksi. Toisaalta muutamalla helpolla ja halvalla muutoksella pääsee jo yllättävän pitkälle. Tässä jutussa remontoidaan sama kylpyhuone kolmella erikokoisella budjetilla.

Uusi kylpyhuone

Kylpyhuoneen rakentaminen on niin kallista, että siitä tulee usein koko kodin kallein huone. Sama pätee kylpyhuoneen remontoimiseen.

Kylpyhuoneremontin hinta riippuu etenkin kahdesta asiasta: siitä, kuinka hieno kylpyhuoneesta pitää tulla ja kuinka suuren osan töistä voit tehdä itse. Säästät helposti satoja tai tuhansia euroja, jos teet itse kaiken, minkä osaat ja saat lain mukaan tehdä.

Kolme hyvin erilaista budjettia

Pientä kylpyhuoneremonttia varten ei tarvitse ottaa lainaa. Pinnoitelaasti, uusi wc-pönttö ja käsienpesuallas tekevät huoneesta aivan uuden näköisen, mutta eivät maksa kohtuuttoman paljon. Niukan budjetin remontissa kylpyhuoneeseen hankitaan lisäksi uusi hana ja tyylikäs peili. Kokonaishinta jää noin 600 euroon.

Laajempaan remonttiin tarvitaan enemmän aikaa ja rahaa. Toisessa remontissa wc-pönttö vaihdetaan perinteisestä lattiamallista seinä-wc:ksi ja seinät laatoitetaan uusiksi. Keskihintaisessa remontissa kylpyhuoneeseen rakennetaan myös suihkunurkkaus. Kaikkien materiaalien yhteishinta on noin 2 000 euroa.

Kalleimmassa vaihtoehdossa pannaan kaikki uusiksi. Vanhat seinälaatat vaihdetaan uusiin ja nykyaikaisiin. Myös lattia laatoitetaan uusiksi. Suihkuun asennetaan uusi viemäri ja tyylikäs lasiseinä.

Kylpyhuoneeseen saadaan paljon lisää valoa kattoikkunasta, ja pesualtaan ympärille asennettava peili kruunaa koko komeuden. Kokonaan uusi kylpyhuone kuulostaa kalliilta, mutta sen hinta jää noin 7 000 euroon, kun osa töistä tehdään itse. Ammattilaisilla teetetty remontti tulisi paljon kalliimmaksi.

Lataa artikkeli ja katso, miten remontoit kylpyhuoneen kolmella eri budjetilla

Kuinka paljon kylpyhuoneremontti maksaa? Voit käyttää remonttiin 600 tai 7000 euroa ja tehdä huoneesta tyylikkään. Tässä artikkelissa on ideoita ja ohjeita uuden kylpyhuoneen rakentamiseen.

Lataa lehtiversio

Lataa artikkeli pdf-muodossa samanlaisena kuin se julkaistiin alunperin Tee Itse -lehdessä.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Artikkeli (tilaus): Uusi kylpyhuone, 3 remonttia
Kokonaishinta: 19 €
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 €.
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin