Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Uusi kylpyhuone

Haluatko uuden kylpyhuoneen? Voit purkaa vanhan ja rakentaa tilalle uuden tai remontoida entisen kylpyhuoneen. Autamme molemmissa, jotta saat hienon ja toimivan kylpyhuoneen.

Rakenna uusi kylpyhuone

Jos haluat uuden kylpyhuoneen, voit purkaa vanhan kokonaan ja rakentaa uuden alusta asti. 1970-luvun ruskeat laatat eivät näytä enää hyviltä, joten niitä ei tarvita uuteen kylpyhuoneeseen. Voit rakentaa halvan kylpyhuoneen tai tehdä kylpyhuoneesta erityisen tyylikkään kätevillä ja upeilla yksityiskohdilla. Uuden kylpyhuoneen voi rakentaa alusta asti monella eri tavalla.

Halpa kylpyhuone remontoimalla

Uusi kylpyhuone ei aina vaadi perusteellista remonttia, vaan uuden näköisen kylpyhuoneen voi saada vaihtamalla pelkät laatat tai wc-pöntön. Uuden kylpyhuoneen suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä, mitkä asiat kaipaavat päivitystä kaikkein eniten ja kuinka paljon rahaa remonttiin halutaan käyttää.

Rakenna uusi kylpyhuone kevytbetoniharkoista

Kevytbetoniharkot tai -laatat sopivat erittäin hyvin uuden kylpyhuoneen rakentamiseen. Kevytbetoni on halpaa ja sitä on helppo sahata. Uuden kylpyhuoneen hinta voi kuitenkin vaihdella uskomattoman paljon.

Uusi kylpyhuone - hinta?

Kuinka paljon uusi kylpyhuone sitten maksaa? Uusien kylpyhuoneiden hinnat vaihtelevat, joten uudelle kylpyhuoneelle on vaikea sanoa tarkkaa hintaa. Kylpyhuoneen neliöitä sanotaan usein talon kalleimmiksi, ja tärkeimmät rakennustaidot pitää osata esimerkiksi ennen lattian kallistuksen tekemistä. Hyvillä suunnitelmilla ja edullisilla materiaaleilla voit saada uuden kylpyhuoneen alle 4000 eurolle. Löydät ohjeita remonttiin tältä sivulta.

Uudella kylpyhuoneella on iso merkitys

Uusi kylpyhuoneen lattia on helppo mutta todella vaikuttava muutostyö. Jos vanhat laatat ovat hyvässä kunnossa, voit asentaa uudet laatat niiden päälle. Vanhat laatat pitää pestä huolellisesti ennen uusien asentamista.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Kokonaishinta: null purchase.price.currency
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin