Uusi kylpyhuone

Haluatko uuden kylpyhuoneen? Voit purkaa vanhan ja rakentaa tilalle uuden tai remontoida entisen kylpyhuoneen. Autamme molemmissa, jotta saat hienon ja toimivan kylpyhuoneen.

Rakenna uusi kylpyhuone

Jos haluat uuden kylpyhuoneen, voit purkaa vanhan kokonaan ja rakentaa uuden alusta asti. 1970-luvun ruskeat laatat eivät näytä enää hyviltä, joten niitä ei tarvita uuteen kylpyhuoneeseen. Voit rakentaa halvan kylpyhuoneen tai tehdä kylpyhuoneesta erityisen tyylikkään kätevillä ja upeilla yksityiskohdilla. Uuden kylpyhuoneen voi rakentaa alusta asti monella eri tavalla.

Halpa kylpyhuone remontoimalla

Uusi kylpyhuone ei aina vaadi perusteellista remonttia, vaan uuden näköisen kylpyhuoneen voi saada vaihtamalla pelkät laatat tai wc-pöntön. Uuden kylpyhuoneen suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä, mitkä asiat kaipaavat päivitystä kaikkein eniten ja kuinka paljon rahaa remonttiin halutaan käyttää.

Rakenna uusi kylpyhuone kevytbetoniharkoista

Kevytbetoniharkot tai -laatat sopivat erittäin hyvin uuden kylpyhuoneen rakentamiseen. Kevytbetoni on halpaa ja sitä on helppo sahata. Uuden kylpyhuoneen hinta voi kuitenkin vaihdella uskomattoman paljon.

Uusi kylpyhuone - hinta?

Kuinka paljon uusi kylpyhuone sitten maksaa? Uusien kylpyhuoneiden hinnat vaihtelevat, joten uudelle kylpyhuoneelle on vaikea sanoa tarkkaa hintaa. Kylpyhuoneen neliöitä sanotaan usein talon kalleimmiksi, ja tärkeimmät rakennustaidot pitää osata esimerkiksi ennen lattian kallistuksen tekemistä. Hyvillä suunnitelmilla ja edullisilla materiaaleilla voit saada uuden kylpyhuoneen alle 4000 eurolle. Löydät ohjeita remonttiin tältä sivulta.

Uudella kylpyhuoneella on iso merkitys

Uusi kylpyhuoneen lattia on helppo mutta todella vaikuttava muutostyö. Jos vanhat laatat ovat hyvässä kunnossa, voit asentaa uudet laatat niiden päälle. Vanhat laatat pitää pestä huolellisesti ennen uusien asentamista.