Selvitä nämä ennen kylpyhuoneremonttia

Voit välttää virheet sekä saada parhaat ja halvimmat ratkaisut, kun suunnittelet kylpyhuoneremontin huolellisesti. Katso tästä jutusta, mitä pitää ottaa huomioon.

SELVITÄ JOHTOJEN JA PUTKIEN PAIKAT. Voitko käyttää vanhoja viemäreitä ja vesi­johtoja? Pitääkö jotakin muuttaa? Pitääkö kylpyhuoneeseen asentaa uusia putkia?

TARKISTA PUTKI- JA SÄHKÖASENNUKSET. Jos ne ovat vanhoja ja uusimisen tarpeessa, nyt on oikea aika vaihtaa ne.

PÄÄTÄ, KUINKA PALJON TEET ITSE. Muista, ettet saa tehdä sähkötöitä itse.

TEE KIRJALLINEN SOPIMUS, jos käytät ulkopuolista urakoitsijaa. Sopimus varmistaa, että budjetti pitää, ja sakkolauseke takaa, että työt valmistuvat ajallaan.

PURA JA SIIVOA HUONE ennen ammattilaisten tuloa. Pura putkien edessä olevat rakenteet, ennen kuin putkiasentaja tulee paikalle. Siten remontti tulee halvemmaksi.

TEE TUTKIMUSTYÖTÄ ja selvitä, mitä materiaaleja haluat käyttää. Harkitse, mitä käytät lattian, katon ja seinien rakentamiseen ja valitse hana ja muut kalusteet huolella. Osta kaikki materiaalit valmiiksi, jotta ne eivät lopu kesken urakan.

ISOT LAATAT TARVITSEVAT TASAISEMMAN ALUSTAN KUIN PIENET. Ota se huomioon, kun valitset laattoja.

OPETTELE VESIERISTÄMINEN HUOLELLISESTI tai palkkaa vesieristäjä.

OLE PERUSTEELLINEN, kun remontoit kylpyhuonetta. Noudata kaikkia vesieristämisen sääntöjä, jotta remontti ei johda vakaviin kosteusvaurioihin.

TEE REALISTINEN BUDJETTI. Laske mukaan kaikki materiaalit ja ulkopuolisen työvoiman palkat. Loppusumma saattaa yllättää. Budjettia on vaikea muuttaa kesken urakan.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Kylpyhuone