Kylpyhuoneen kaakeleiden väliin on jätetty tilaa peiliä varten, ja ammattilainen on tehnyt pahvista mallineen, joka sopii täsmälleen aukkoon. Mallineen voi toimittaa lasiliikkeeseen, jossa valmistetaan tarkoin sopiva peili. Tälle seinälle on liimattu kerros pvc-muovia, joka pitää poistaa ennen lämmityslaitteen asentamista.

Näin peili tulee aivan kaakeliseinän tasalle, jolloin se näyttää huolitellulta.Pvc-muovista leikataan alue, joka on hieman asennettavaa lämmityslaitetta isompi. Muovi irrotetaan katkoteräveitsellä ja tarvittaessa vasaralla ja vanhalla taltalla.Kun muovi on poistettu, asetetaan lämmityslaite paikalleen. Se on sähköverkkoon kytketty metalliverkko, joka toimii vähän samalla tavoin kuin lattialämmitys.

Metalliverkon asettaminen on aika helppoa, sillä johdinverkko kiinnittyy itsestään.Seinään porataan kaksi reikää 10 millimetrin poralla. Johdot vedetään niistä läpi. Lämmityslaitetta ei saa kytkeä itse, vaan siihen tarvitaan hyväksytty sähkömies.Kun kaikki johdot on saatu piiloon, lämmitysverkko peitellään juuri ja juuri kiinnityslaastilla. Tässä on oltava varovainen, ettei verkko vahingoitu.

Kun kiinnityslaasti on kuivunut, se välittää lämpöä tasaisesti lämmityslaitteesta peiliin. Siihen kohtaan, jossa johdot kulkevat seinän läpi, asennetaan väliaikaisesti pari lautaa, jotka pitävät johdot kiinni laastissa sen aikaa kun se kuivuu.Seuraavana päivänä kiinnityslaasti on kuivunut, ja laudat voi taas poistaa.

Nyt peili on toimitettu lasiliikkeestä, ja sen takapuolelle levitetään nopeasti kovettuvaa kiinnityslaastia. Laasti kammataan 4-millisellä hammaslastalla, niin että se jakautuu tasaisesti. Peili asetetaan saman tien paikalleen. Näin ison peilin asettelemiseen tarvitaan kaksi henkilöä.Peili painetaan kiinnityslaastiin ja se asetellaan huolellisesti, niin että sauman paksuus on sama koko matkalta.

Peili tuetaan alareunasta kahdella saumaan asetettavalla kiilalla, niin ettei peili vajoa ennen kuin laasti on kuivunut.Lopuksi peilin reunat saumataan samanvärisellä saumauslaastilla kuin muualla kaakeliseinässä.Lopuksi käytetään kosteaa huopahierrintä, niin että saumasta tulee aivan sileä ja siisti. Nyt peili on tukevasti paikallaan eikä huurru.