Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hyllyn rakentaminen

Tulosta Tallenna artikkeli

Seuraavaksi kylpyhuoneeseen rakennetaan kevytbetonilevyistä hylly, jonka hyllytasot ja pöytälevy ovat mustaa liuskelevyä.

Sokkelin sijainti merkitään vesivaa’an avulla. Pesuallas tulee kahden seinälevyn väliin, ja sitä varten otetaan mitat, jotka merkitään pystysuoraan.Kaikki sokkelin osat leikataan ulkona, koska leikkaamisesta syntyy runsaasti pölyä. Siksi työssä on käytettävä sekä suojanaamaria että kuulosuojaimia.

Sokkelin kappaleet asetellaan nyt yhteen merkintöjen mukaan, niin että kaikki tulee varmasti kohdalleen. Sitten sokkeli liimataan kiinni erityisliimalla, mutta jos sellaista ei ole, tähän voi käyttää myös kiinnityslaastia. On tarkistettava säännöllisesti, että sokkeli on vaakasuorassa, koska pieninkin kaltevuus pahenee ylöspäin mentäessä. Sokkelin päälle kiinnitetään kokonainen levy, niin että rakenteesta tulee tukeva.

Tässäkin vaiheessa tarkistetaan huolellisesti, että levyt ovat vaakasuorassa. Sivuille levitetään hieman kiinnityslaastia kaakeleihin ja hieman levyyn, ennen kuin se asetetaan paikalleen ja painetaan kiinni seinään.Sitten kiinnitetään loput seinälevyt. Kun liima on kovettunut, päällimmäiseksi asetetaan ohut liuskelevy hyllytasoksi. Seuraava taso rakennetaan samalla tavoin asettamalla ensin pystykappaleet ja niiden päälle seuraava liuskelevy. Koko hyllyä ei tehdä samalla tavoin, sillä viimeiseen osaan on jätettävä tila pesualtaalle ja poistoputkelle. Kaikki kevytbetonipinnat päällystetään samanlaisilla kaakeleilla kuin seinissäkin.

Näin hyllystä tulee siistin näköinen ja elppo puhdistaa.Alimmalle hyllytasolle tulee samanlaisia lattialaattoja kuin muuallakin lattialla. Valmis hylly on siisti ja kätevä ja sopii täydellisesti kokonaisuuteen.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Video: Hyllyn rakentaminen
Kokonaishinta: null purchase.price.currency
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin