Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Rakenna pesupöytä

Tulosta Tallenna artikkeli

Jos tarvitset erikoismittaista, altaalla varustettua pöytätasoa, voit helposti rakentaa sen märkätilalevystä. Tässä käytetään 100 mm paksua wedi-levyä, johon rakennetaan allas 40 cm:n päähän levyn toisesta päästä.

Pesualtaan mitat otetaan vatupassin avulla. Ja näin siis saat juuri sen kokoisen altaan kuin haluat.Levyä on helppo työstää. Tässä käytetään tavallista käsisahaa, jolla levyn sahaaminen sujuu aivan vaivattomasti.

Kun altaan paikka on sahattu, levy käännetään ylösalaisin.Koko alapintaan levitetään liimamassa. Tämä on erikoisliimaa, joka on tarkoitettu wedi-levyjen liimaamiseen.10 mm paksun levyn päälle asetetaan nyt 20 mm:n levy, josta tulee samalla pesualtaan pohja.

Levy pantava täsmälleen oikealle, sillä liima kuivuu todella nopeasti. Kun kaksi levyä ovat täsmälleen samalla kohdalla, ne painetaan tiiviisti yhteen. Altaaseen saadaan pieni kaato liimaamalla joka reunaan 2 cm:n suikale levyä.

Näin ohut suikale kannattaa leikata puukolla. Silloin niiden reunat eivät murru. Suikaleet asetellaan altaan pohjaan kaikille reunoille. Ne kiinnitetään samalla liimalla, jolla levyt liimattiin yhteen.

Kun allas myöhemmin tasoitetaan ja päällystetään esimerkiksi laatoilla tai mosaiikilla, vesi tietenkin valuu keskelle, jonne viemäriputki sijoitetaan. Sitä varten tehdään reikä 40 mm:n upotusporalla. Suurin osa viemäriputkistä on juusi sen kokoisia.

Ylleensä kannattaa aina porata kummaltakin suunnalta, sillä silloin lopputulos on siistein. Pesupöytä on valmis, ja nyt sen saumat tiivistetään, ja pöytä päälystetään mieleisillä laatoilla.

Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä

Oletko jo tilaaja? Oletko jo lehden tilaaja? Napsauta tästä

Uusi käyttäjä? Näin saat käyttöoikeuden!

Nollaa salasana

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat ohjeet salasanasi nollaamiseksi.

Tarkista sähköpostiosoite

Tarkista sähköpostisi

Olemme lähettäneet sinulle sähköpostia osoitteeseen . Siinä on ohjeet, joiden avulla voit nollata salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, että se ei ole joutunut roskapostin joukkoon.

Anna uusi salasana.

Nyt sinun pitää antaa uusi salana. Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä. Kun olet luonut uuden sanasanan, sinua pyydetään kirjautumaan sisään palveluun.

Salasana vaaditaan
Näytä

password_reset.form.password_is_changed

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Video: Rakenna pesupöytä
Kokonaishinta: null purchase.price.currency
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin