Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea

Olimme hankkineet keittiön pöytätasoja varten 40 mm:n sauvaliimattua saarnilevyä, joten niistä tehtyjen hyllylevyjen ripustaminen seinälle ei ollut työ eikä mikään. Monissa valmiina ostettavissa avohyllyissä on piiloripustus, mutta me varmistimme ripustuksen tukevuuden vahvoilla alumiinikiskoilla. Näin ei tarvitse olla huolissaan painavien lautasten aiheuttamasta kuormituksesta.

Hyllyjen avulla haluttiin samalla valaista keittiön tasot entistä paremmin – ja itse asiassa koko huonetila. Hyllyjen alapintaan on asennettu halogeenivalojen sarja, joka korvaa seinillä olleet lamput. Asennuksen teki sähköasentaja, mutta me jyrsimme ja porasimme hyllylevyt, jotta sähköasentaja pystyi vetämään kaapelit hyllyihin upotettaville lampuille.

Toimitus suosittelee: Tarkista seinä rakennetunnistimella ennen poraamista!

Seinän sisälle olevien sähköjohtojen ja vesiputkien paikat pitää tietää tarkasti, kun seinälle ripustetaan jotain. Olemme kuulleet monta juttua tee se itse -rakentajista, jotka ovat poranneet sähköjohtoon tai vesiputkeen. Siitä on seurannut vaaratilanteita ja kalliita vesivahinkoja.

Onneksi voit välttää vahingot käyttämällä rakennetunnistinta.

JUURI NYT: Saat 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja kuusitoimisen yleistunnistimen vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa!

Kyllä kiitos: Näyttäkää tarjous minulle NYT!

Katso 5 muuta toimintoa: Täältä näet videon kuusitoimisesta rakennetunnistimesta ja sen toiminnoista.