Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sapluuna vetimien kiinnitystä varten

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kun on aika kiinnittää laatikkoihin ja kaappeihin vetimet, on tarkkuus valttia. Näytämme, miten teet sen sapluunalla.

Jokaisen vetimen paikan voi tietenkin mitata erikseen, mutta parhaiten se sujuu helppotekoisen sapluunan avulla. Sapluuna tehdään lastulevystä ja kahdesta listanpätkästä. Listat liimataan ja naulataan lastulevyn kahdelle sivulle, kohdakkain levyn reunan kanssa.

Aseta sapluuna kaapinoven kulmaan ja merkitse, mille etäisyydelle kulmasta haluat kiinnittää vetimen. Liika liima on pyyhittävä pois, jotta se ei tahraa uutta kaapinovea.

Sapluunaan tehdään merkki 6,5 cm:n päähän reunasta. Ruuvinreikien etäisyys toisistaan on 12,8 cm. Tämä mitta merkitään sapluunaan sekä vaaka- että pystysuoraan. Ruuvin halkaisija on 3 mm, ja sapluunaan porataan samankokoiset reiät.

Ennen kolmannen reiän poraamista sapluuna irrotetaan ovesta, ettei terä mene siitä kohdasta läpi. Kolmas reikä porataan, jotta saman sapluunan avulla voidaan vetimet kiinnittää kaikkiin neljään kulmaan.

Kahva kiinnitetään ruuveilla kaapinoven taustapuolelta. Sapluunan avulla kahvat on helppo kiinnittää sarjatyönä ilman eri mittausta. Kahvat ovat jokaisessa ovessa täsmälleen samalla korkeudella. Kun käytät 10 minuuttia sapluunan valmistukseen, säästät moninkertaisesti aikaa ja olet tyytyväinen lopputulokseen.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin