Naulat lyödään levyn yläreunaan.Tähän käytetään hyväksyttyjä erikoisnauloja, jotka on helppo lyödä kovien, galvanoitujen teräslevyjen läpi. Jokainen levy lyödään kiinni neljällä naulalla 25 millimetrin päähän aallonharjasta, niin että naula tulee joka toisen harjan viereen.

Voit käyttää naulapistoolia, mutta naulat voi lyödä myös vasaralla kuten tässä. Levyt asennetaan ylhäältä alaspäin. Seuraava rivi asennetaan työntämällä ne edellisten alle, painamalla levyt yhteen ja kiinnittämällä ne samalla naulalla.

Levyt on suunniteltu niin, että päällekkäin tulevat kohdat sopivat tarkasti yhteen. Toiseen suuntaan levyt asennetaan samalla tavoin hieman päällekkäin ja lyömällä ne kiinni erikoisnaulalla.

Isoilla katoilla sivusaumojen pitäisi siirtyä 1-2 aallon verran toisiinsa nähden, jotta saumat pysyvät paremmin tiiviinä. Vasaralla naulattaessa kannattaa seistä levyn päällä, niin että se painuu kunnolla alas.

Profiloituja peltilevyjä voi käyttää sekä uusiin että vanhoihin huopa- ja eterniittikattoihin. Niihin on saatavana laaja valikoima lisätarvikkeita, kuten ilmastointiputken hattuja, valokatteita, kattoikkunoita ja niin edelleen.