Ennen syöksytorven kiinnittämistä sille on leikattava suuaukko räystäskouruun. Ammattilainen näyttää, miten se tehdään. Aukko merkitään asettamalla suppilo paikalleen ja piirtämällä lyijykynällä sen reunoja pitkin.

Sen jälkeen sahataan metallisahalla kaksi lovea reiän keskelle. Ne eivät saa ulottua lyijykynämerkintään asti. Lovien ansiosta merkintää pitkin voi nyt leikata peltisaksilla. Reunat siistitään viilaamalla koko matkalta. Kun suppilo asetetaan paikalleen, näkyy selvästi, että reikä on oikean kokoinen.

Näyttäisi helpommalta leikata saman tien isompi lovi metallisahalla, mutta vaikka se sujuukin nopeammin, tulos ei ole läheskään yhtä hyvä. Ammattilainen leikkaa malliksi toisen reiän metallisahalla. Kun reiät asetetaan vierekkäin, ero näkyy selvästi.

Kun suppilo asennetaan paikalleen, reunat näyttävät epäsiisteiltä. Se ei suoranaisesti vaikuta syöksytorven toimintaan, mutta jos suuaukkoon haluaa kiinnittää sihdin, se ei onnistu aukon muodon takia. Ennen suppilon kiinnittämistä aukon alapuolelle sekä räystäskouru että suppilo pyyhitään puhtaaksi.

Suppilon kaikkiin reunoihin sivellään liimaa, ja se asennetaan aukon alapuolelle tarttumalla kourun takaa ja painamalla putkea kourua vasten. Nyt syöksytorven suppilo on asennettu, ja loput syöksytorvesta on helppo kiinnittää siihen.