Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Vajonneet reunakivet

Kaivon ympärillä olevat kivet vajoavat usein, ellei maata ole tiivistetty huolellisesti kaivon ympärillä. Se näkyy erityisen selvästi, koska toisin kuin kiveyksessä kaivon ympärillä olevat kivet pääse painumaan.

Seuraavaksi näytetään, miten kivet saa takaisin paikalleen.Kaivoa ympäröivät pikkukivet voi poistaa ilman työkaluja. Ne asetetaan kannen päälle, jotta jää edes jonkinlainen kuva siitä, mistä ne on otettu.

Sen jälkeen loput kivistä irrotetaan rautakangella, jotta ne voi helpommin nostaa käsin. Kivet on poistettava koko vajonneelta alalta. Kun kivet on nostettu, aukkoon kaadetaan runsas lapiollinen soraa.

Sora levitetään tasaisesti koko aukkoon käsin. Sora on levitettävä jokaiseen koloon, tai muuten kivet jäävät jatkossakin vinoon.

Sen jälkeen kivet tarvitsee vain asetella paikoilleen. On hyvä kiinnittää huomiota kivien väriin niin, että aiempi kuvio säilyy. Kivet on aseteltu nopeasti, ja lopuksi ladotaan pikkukivet aivan kaivon ympärille.

Kunnostettavan alueen koosta riippuu, kannattaako vuokrata tärytin, mutta tässä kivimies tyytyy junttaamaan kivet, mikä käy yhtä hyvin. Kun kiveys on juntattu, kivien välisiin ja kaivoa ympäröiviin saumoihin levitetään hiekkaa harjan avulla.Kiveys on nyt suoristettu ja samalla tasolla kaivon kanssa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Näin ladot kiveyksen pihatiilistä

  Näin ladot kiveyksen pihatiilistä

  23/06 Belægningstegl er ikke kun elegante, de er også særdeles robuste! Teglene er frostsikre, og de optager næsten ingen vand. Her viser vi, hvordan du lægger dem.

 • Näin ladot kiveyksen pihatiilistä

  Näin ladot kiveyksen pihatiilistä

  23/06 Pihatiilet ovat paitsi näyttäviä, myös todella kestäviä. Tiilet eivät halkea pakkasessa eivätkä ime juuri lainkaan vettä. Näytämme, miten ladot ne oikein.

 • Langan katkaiseminen

  Langan katkaiseminen

  03/06 VIDEO: Kivimiehellä on harvoin mukanaan katkoteräveistä. Siksi on hyvä tietää, miten langan voi katkaista ilman veistä.

 • Perustusten tasaaminen

  Perustusten tasaaminen

  30/05 VIDEO: Kivimiehellä on hyvä keino perustuksen tasaamiseksi. Kun alue on merkitty ja tärytetty, sen molemmille puolille asetetaan teräsputki.

 • Nupukivien latominen

  Nupukivien latominen

  30/05 VIDEO: Nupukivet ovat kivimiehelle tuttua materiaalia. Kivimies näyttää, miten niitä ladotaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kivimies lajittelee nupukivet leveyden mukaan, sillä kullakin rivillä on mieluiten käytettävä ...

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot