Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Sahapöydälle

Sahapöytä nostaa katkaisu-/jiirisahan astetta tehokkaampaan luokkaan. Saha saadaan mukavalle korkeudelle, ja pöydästä saa apua pitkien kappaleiden sahaamiseen ja pituusvasteiden käyttöön sarjatuotannossa. Varo kuitenkin ostamasta horjuvaa pöytää, jossa on liian vähän toimintoja.

Katkaisu-/jiirisaha on kätevä väline lautojen sahaamiseen ja peitelistojen yms. jiiriin sahaamiseen. Sahan käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään, jos sen alle hankkii hyvän pöydän. Tällöin voi helposti ja nopeasti sahata loputtoman pinon lautoja tarkasti samaan pituuteen ilman, että lautoja tarvitsee mitata moneen kertaan. Kun lautojen alle saadaan tuki, niitä on helpompi käsitellä, vaikka ne olisivat useamman metrin mittaisia.

Valitse vankka malli

Katkaisu-/jiirisahalle tarkoitettu sahapöytä koostuu jalallisesta kehikosta, joka voidaan taittaa yhteen. Kehikon päälle asennetaan työkonekiinnikkeet, joihin katkaisu-/jiirisaha kiinnitetään. Monet kiinnikkeet on varustettu kahvoilla ja jaloilla, joten sahan voi jättää kiinnikkeisiin kiinni, kun sen nostaa pöydältä. Sahan saa näin nopeasti jälleen pystyyn seuraavaa käyttökertaa varten. Pöytää voi vetää pidemmäksi, jotta sillä voidaan työstää pidempiä kappaleita. Levikkeiden päässä on tuet, jotka voivat olla levyjä tai rullia, joiden päälle pitkät laudat asetetaan. Useimmat tuet on varustettu myös pituusvasteilla, joiden avulla laudat voidaan sahata yhtä pitkiksi. Näin kerran mitattu oikea pituus saadaan helposti ”kopioitua” kaikkiin sahattaviin lautoihin. Kaiken a ja o on kuitenkin se, että pöytä seisoo vakaasti ja niin kiinteästi asennettuna, että se ei horju sahattaessa. Tämä edellyttää vankkoja osia ja mielellään mahdollisuutta säätää jalkojen korkeutta, jolloin pöytää voi käyttää epätasaisellakin alustalla. Tämän vaatimuksen täytti vain muutama testisaha. Yksinkertainen malli on hyvin epävakaa. Varmista aina, että pöytä sopii myös sinun sahallesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  15/09 Pistosahoista on tullut tehokkaampia, tarkempia ja helppokäyttöisempiä. Siksi uusi saha kannattaa hankkia NYT. Katso, mikä kahdeksasta testimallista vei voiton.

 • Etäisyysmittarit testissä

  Etäisyysmittarit testissä

  03/08 Elektroninen laseretäisyysmittari on nikkarille kannattava hankinta. Testasimme perusteellisesti 8 kohtuuhintaista etäisyysmittaria.

 • Huipputehokas katkaisu/jiirisaha

  Huipputehokas katkaisu/jiirisaha

  24/07 Kun testiryhmälle annettiin Milwaukeen uusi akkutoiminen katkaisu/jiirisaha M18 SMS 216, koeajo oli yhtä juhlaa. Katso tästä testitulokset.

 • Testissä 18 V:n ruuvi/porakoneet

  Testissä 18 V:n ruuvi/porakoneet

  23/07 Kätevänkokoiset 18 V:n ruuvi/porakoneet ovat mainioita laitteita. Testasimme 12 suosituinta merkkiä. Katso yllätysvoittaja ja paras ostosvinkki.

 • Testit - pensasleikkuri

  Testit - pensasleikkuri

  08/04 Pensasleikkureissa on mistä valita, ja tarjolla on sekä verkkovirralla että akulla toimivia malleja. Testasimme 12 yleisintä laitetta selvittääksemme, mihin leikkurit pystyvät, ja mitä niiltä on lupa odottaa.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi: Sahapöydälle
 • Testi: Sahapöydälle
 • Testi: Sahapöydälle

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot