Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tuo työhösi painetta

Monista töistä selviää helpommalla, kun ottaa avuksi paineilmatyökalun. Mutta ennen kuin ostaa kompressorin, on hyvä miettiä, millaista työkalua sen kanssa on tarkoitus käyttää. Työkalun valinta nimittäin ohjaa kompressorin valintaa.

P aineilmatyökalut ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä ja jopa melko edullisia hankkia. Niillä selviää useimmista tee itse -tehtävistä: kynnyksen uusimisesta, kirpputorilöytöjen maalaamisesta tai keittiön vanhojen laattojen hajoittamisesta. Ennen kuin ostat ensimmäisen kompressorisi, pohdi omaa tarvettasi. Vaarana on nimittäin, että hankkii joko liian pienen koneen, jonka tehokkuus ei riitä omille työkaluille, tai että ostaa kompressorin, joka on liian tehokas pienimuotoiseen nikkarointiin. Valmistajat suosittelevat, että kompressorin tehon pitäisi olla 30–40 % suurempi kuin sen kanssa käytettävä työkalu vaatii – tämä säästää kompressoria ja pidentää sen elinikää. Suositukseen on kuitenkin suhtauduttava harkiten: työkalujen ilmankäyttö ilmoitetaan litroissa minuuttia kohden kuten myös kompressorin tuotos, mutta vaikka työkalu käyttäisi ilmaa enemmän kuin kompressori voi tuottaa, voidaan työkalua useimmiten kuitenkin käyttää. Työkalun ilmankäyttö on
nimittäin ilmoitettu jatkuvana virtauksena, mikä tarkoittaa, että täynnä olevassa säiliössä on riittävästi ilmaa lyhytaikaista työskentelyä varten. Kompressori ei siis heitä henkeään, kunhan paljon ilmaa kuluttavaa työkalua käytetään vain lyhyissä jaksoissa. Kompressori meluaa. Tämä tosiasia on hyvä pitää mielessä, kun valitsee laitetta. Pienen laitteen säiliö tyhjenee suurta säiliötä nopeammin, joten kompressori joutuu käymään useammin, jotta sen säiliö pysyisi täynnä. Ja mitä useammin kompressorin on käytävä, sitä enemmän se luonnollisesti metelöi. Pienimmät kompressorit kestävät noin 200–300 tuntia, mikä tarkoittaa noin 10 vuoden elinikää, jos laitetta käytetään vain satunnaiseen nikkarointiin. Kalliimmat kompressorit kestävät luonnollisesti pidempään. Kysy myyjältä lisätietoja siitä tuotemallista, josta olet kiinnostunut.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • 1 moottori = 12 järeää laitetta

  1 moottori = 12 järeää laitetta

  09/11 Black&Deckerin uusi monitoiminen MultiEvo tuo kohtuulliseen hintaan ulottuvillesi 12 eri laitetta. Katso, mitä tämä kone osaa!

 • MONITOIMITYÖKALUT

  MONITOIMITYÖKALUT

  18/05 Monitoimityökalujen laatu on parantunut kohisten viime vuosien aikana. Nyt ne voivat tarjota nikkarille hyvän oikotien edulliseen työkaluvalikoimaan.

 • Maaginen kierre

  Maaginen kierre

  24/03 Tuntuu lähes maagiselta, kun ruuvinvääntimen pora pyörii ympäriinsä vain omaa kättä kiertämällä. Hauskan tuntuinen gyroskooppinen liike on nerokas, kun tilasta on pulaa.

 • Nikkarinverstas vain 25 €:lla

  Nikkarinverstas vain 25 €:lla

  19/02 Yläjyrsin on kuin puusepän taikasauva, ja oikealla jyrsinterällä varustettu laite pystyy siistimään karkeatkin reunat.

 • 20 vinkkiä sähkötyökalut

  20 vinkkiä sähkötyökalut

  03/09 Kotiverstailta löytyy yleensä iso joukko erilaisia sähkötyökaluja. Laitteita käytetään yleensä vain siihen työhön, jota varten ne on hankittu: aukon sahaamiseen, reiän poraamiseen, laatan leikkaamiseen jne, mutta ...

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Tuo työhösi painetta
 • Tuo työhösi painetta

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot