Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Pyörösahat

Ohjainkiskolla varustettu pyörösaha on mahtava työkalu, varsinkin siinä tapauksessa, kun haluaa työstää useita samankokoisia levyjä. Kiskon urat pitävät sahan vakaassa asennossa ja saha jättää siistin ja suoran sahausjäljen.

Testimme sahat ovat huipputuotteita. Ne on kehitetty ammattilaisille, mutta kenen tahansa olisi ilo omistaa tällainen ohjainkiskolla varustettu saha. Vaikka sahat on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön, ne on testattu harrastelijanikkarin käyttötarpeita silmällä pitäen. Valitsitpa minkä tahansa testin laitteista, saat käyttöösi superkoneen, joka sahaa helposti ja tarkasti puuta ja jättää siistin jäljen. Lisäksi sahoissa on paljon asennusvaihtoehtoja. Esimerkiksi upotustoiminto, jolla voi sahata suoraan levyn keskelle, tai kallistuksenesto, jolloin terä asettuu tiiviisti ohjainkiskon uraan eikä näin pääse keinahtamaan, kun sillä sahataan 45°:n kulmaan. Älä kuitenkaan masennu, vaikka valitsemastasi sahasta ei löytyisi tätä toimintoa, sillä ohjainkiskolla varustettu pyörösaha ei muutenkaan yleensä juuri horjahtele. Monet eri toiminnot helpottavat työskentelyä huomattavasti enemmän, kun ohjainkiskoa käytetään usein. Mutta jos käytät sitä vain muutaman kerran vuodessa pieniin työtehtäviin, on tärkeintä, että saha jättää siistin jäljen ja kisko istuu tukevasti alustalla. Jos olet joskus hankkinut Festoolin ohjainkiskolla varustetun pyörösahan ja harkitset nyt sahan vaihtamista uuteen, voit hyvin valita jonkin muunkin mallin, sillä niitäkin voi käyttää Festoolin kiskon kanssa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Testit - Pienet pyörösahat

  Testit - Pienet pyörösahat

  19/02 Pyörösaha on ehdoton peli, kun on sahattava ohuita levyjä, lautoja ja rimoja. Työ sujuu nopeasti, tehokkaasti ja suoraan. Testasimme kahdeksan pientä, sähkötoimista pyörösahaa, joilla pitäisi selvitä useimmista kodin ...

 • Testaa tietosi pöytäpyörösaha

  Testaa tietosi pöytäpyörösaha

  04/07 Pyörösaha, upotussaha ja pöytäpyörösaha ovat todella helpottaneet sekä ammattilaisten että tavallisten nikkareiden työtä. Testaa tietosi ja opi samalla aiheesta myös uutta.

 • Testissä Boschin uusi vainukoira

  Testissä Boschin uusi vainukoira

  27/10 Bosch D-tect 120 -rakenneilmaisin paljastaa piilossa olevat rakenteiden osat. Laite osoittautui testissä varsinaiseksi vainukoiraksi.

 • Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  21/10 Akkutoiminen ketjusaha? Emme odottaneet paljoakaan Black & Deckerin pikku ketjusahalta. Katso, kuinka luulo vaihtui tiedoksi!

 • TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  15/09 Pistosahoista on tullut tehokkaampia, tarkempia ja helppokäyttöisempiä. Siksi uusi saha kannattaa hankkia NYT. Katso, mikä kahdeksasta testimallista vei voiton.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi: Pyörösahat
 • Testi: Pyörösahat
 • Testi: Pyörösahat

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot