Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi - Pistosahat

Pistosaha on useimpien nikkareiden perustyökalu. Nyt testaamme ensi kertaa erityisesti ja ainostaan akkutoimisia pistosahoja nähdäksemme, miten tehokkaita niistä on tullut. Pistosahasta on nimittäin paljon enemmän iloa, jos siinä ei ole häiritsevää, työskentelyä rajoittavaa sähköjohtoa. Katso, mikä saha voitti testin.

Testi - Pistosahat

Jos omistat jo entuudestaan pistosahan, tiedät, että se on mainio työkalu, joka helpottaa suuresti verstastöitä. Esimerkiksi silloin, kun on sahattava keittiön tiskialtaalle aukko tai työstettävä laudasta tai rimasta keppejä puutarhan pieniä kasvikylttejä varten – ja montaa muuta isompaa ja pienempää työtä. Pistosahalla selviää kaikesta, kunhan sillä ei tarvitse työstää pitkää, suoraa ja tarkkaa viiltoa. Se olkoon pyörösahan tehtävä.

Ennen vanhaan pistosahan terä liikkui vain ylös ja alas, nyt se pystyy muuhunkin. Esimerkiksi heiluritoiminto saa terän sahattaessa heilahtelemaan eteen ja taakse, jolloin terä läpäisee materiaalin nopeammin. Sahalla voi leikata myös karkeampaa materiaalia, ja heiluritoiminnon liikkeen voi sovittaa materiaalin ja viillon näkyvyyden mukaan. Valmistajat ovat kehittäneet monia erilaisia teriä lähes kaikkia materiaaleja varten.

Testasimme kahdeksaa akkutoimista pistosahaa. Kaikissa on 18 V:n ja 4,0 Ah:n akku, lukuunottamatta Boschin vihreää laitetta, joka toimitetaan yleensä 2,0 Ah:n akulla ja AEG:n 3,0 Ah:n akkua. Molempiin voi asentaa 4,0 Ah:n akun. Käytimme kaikissa laitteissa ja erilaisissa sahaustehtävissä uusia teriä testataksemme, kuinka hyvin laitteet sahaavat kaarteita, ja miten kauan niillä voi sahata.

Testi osoitti ammattilaismallien paremmuuden. Ne painavat kuitenkin paljon, joten kokeile, millaista niitä on käyttää, ennen kuin valitset laitteesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  15/09 Pistosahoista on tullut tehokkaampia, tarkempia ja helppokäyttöisempiä. Siksi uusi saha kannattaa hankkia NYT. Katso, mikä kahdeksasta testimallista vei voiton.

 • Etäisyysmittarit testissä

  Etäisyysmittarit testissä

  03/08 Elektroninen laseretäisyysmittari on nikkarille kannattava hankinta. Testasimme perusteellisesti 8 kohtuuhintaista etäisyysmittaria.

 • Testissä 18 V:n ruuvi/porakoneet

  Testissä 18 V:n ruuvi/porakoneet

  23/07 Kätevänkokoiset 18 V:n ruuvi/porakoneet ovat mainioita laitteita. Testasimme 12 suosituinta merkkiä. Katso yllätysvoittaja ja paras ostosvinkki.

 • Testit - pensasleikkuri

  Testit - pensasleikkuri

  08/04 Pensasleikkureissa on mistä valita, ja tarjolla on sekä verkkovirralla että akulla toimivia malleja. Testasimme 12 yleisintä laitetta selvittääksemme, mihin leikkurit pystyvät, ja mitä niiltä on lupa odottaa.

 • Testit - Pienet pyörösahat

  Testit - Pienet pyörösahat

  19/02 Pyörösaha on ehdoton peli, kun on sahattava ohuita levyjä, lautoja ja rimoja. Työ sujuu nopeasti, tehokkaasti ja suoraan. Testasimme kahdeksan pientä, sähkötoimista pyörösahaa, joilla pitäisi selvitä useimmista kodin ...

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi - Pistosahat
 • Testi - Pistosahat
 • Testi - Pistosahat

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot