Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Sähköruohonleikkuri

Sähköruohonleikkuri on meluton ja ympäristöystävällinen vaihtoehto polttomoottorikoneille. Ne ovat myös edullisempia ja helpommin huollettavia. Perässä seuraavaan sähköjohtoon joutuu kuitenkin totuttelemaan. Testasimme 8 konetta.

Moottori huutaa, sitä on vaikea saada käynnistymään, se katkuaa, on muistettava ostaa polttoainetta, vaihtaa öljyt ja sytytystulpat. Bensalla toimiva ruohonleikkuri vaatii aika lailla huoltoa. Sähköllä toimiva ruohonleikkuri on ympäristö- ja huoltoystävällinen vaihtoehto. Se pitää puhdistaa ruohosta aika ajoin, ja terä pitää silloin tällöin hioa, mutta muuten kone pärjää pitkälti omillaan. Yleensä sähköleikkuri pitää vähemmän ääntä kuin bensalla käyvä kilpailijansa. Toisaalta sähköleikkurissa on johto, joka kulkee jatkuvasti mukana ja jonka päältä ajamista pitää varoa. Jos pihallasi on paljon puita ja pensaita, joiden ympäriltä ruoho on ajettava, valitse bensa- tai akkukäyttöinen tai käsintyönnettävä konemalli, sillä sellaisella pihalla sähköjohto on lähinnä riesa. Mutta jos pihasi on avara ja suora, johdon seuraamiseen kannattaa totutella. Se, miten hyvin johto seuraa koneen perässä, riippuu ruohonleikkurista. Johdon käyttöä on helpotettu joissakin testaamissamme koneissa hyvinkin yksinkertaisella keinolla (jotta johto ei kiskoisi pistorasiaa mukanaan): kahvojen väliin on asetettu silmukalla varustettu tanko, ja johto liukuu tangolla edestakaisin konetta käänneltäessä. Nerokasta. Muista kätevistä ratkaisuista voit lukea testistämme. Kahdeksan ruohonleikkurin tulosten perusteella voit helpommin tehdä oman valintasi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Testit - ruohonleikkuri

  Testit - ruohonleikkuri

  29/04 Akkuruohonleikkureista on tullut yhä parempia ja parempia. Pienehkölle ja suhteellisen tasaiselle nurmikolle akkuleikkuri voi olla hyvä vaihtoehto. Testasimme kahdeksan ruohonleikkuria, jotta tiedät, mitä laitteilta voi odottaa.

 • Testi - akkuleikkurit

  Testi - akkuleikkurit

  14/04 Akkuleikkurilla on monta etua. Se on lähes äänetön, eikä siinä ole johtoa, johon kompastua tai jonka voi leikata vahingossa poikki. Laitetta ei tarvitse täyttää bensiinillä, eikä se haise. Huono puoli on, että se on ...

 • Erittäin hiljainen akkuruohonleikkuri

  Erittäin hiljainen akkuruohonleikkuri

  26/07 Worx on tehnyt todella tehokkaan akkuruohonleikkurin. Kone on melkein yhtä voimakas kuin bensakäyttöiset koneet eikä melua ollenkaan!

 • Mainio ruohonleikkuri isolle pihalle

  Mainio ruohonleikkuri isolle pihalle

  06/07 Jos sinulla on iso nurmikko, tiedät jo varmasti, että tarvitset vetävän ruohonleikkurin. Uusi Stiga on ruohonleikkuri, joka tekee todella hienoa jälkeä!

 • TESTI: Pärjääkö Boschin robottileikkuri?

  TESTI: Pärjääkö Boschin robottileikkuri?

  08/06 Se on hiljainen, helppo asentaa ja sitä voi ohjata puhelimella. Bosch tuntuu suorastaan kerskailevan uudella robottileikkurillaan. Testasimme, onko se tehokas.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi: Sähköruohonleikkuri
 • Testi: Sähköruohonleikkuri
 • Testi: Sähköruohonleikkuri

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot