Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Korkeapainepesuria

Korkeapainepesuri sopii erinomaisesti moottoripyörän, pihalaatoituksen, katon tai veneen puhdistamiseen. Testasimme kuusi pesuria pesemällä niiden avulla likaisen moottoripyörän, vanhat betoniset pihalaata , veneen pohjan, kuluneen terassinkaton ja auton. Kaikki pesurit selvisivät hyvin, mutta yksityiskohdissa oli eroja - ja hinnoissa.

Jos ajattelit helpottaa autonpesua käyttämällä korkeapainepesuria, unohda koko juttu. Jos sen sijaan haaveilet katon, laattojen tai terassilautojen pesemisestä helpommin korkeapainepesurin avulla, niin laite kannattaa ostaa. Autonpesu vaatii nimittäin ennen muuta tarmoa, sillä peltipintaa on hangattava ja hierottava, ja voi sitä myös huuhdella korkeapainepesurilla, jos haluaa säästää vettä, mutta korkeapainepesuri ei pääse täysin oikeuksiinsa tässä tehtävässä. Sille erinomaisesti sopivia käytännön tehtäviä on kuitenkin lukuisia. Testin tehtyämme suosittelemme korkeapainepesuria ainakin laattojen, terassin ja puutarhakalusteiden puhdistamiseen, sillä näistä töistä laitteet selvisivät hienosti. Emme valinneet testiin kaikkein halvimpia laitteita vaan ne, joissa on hieman enemmän hienouksia: letkun kelaus, huuhtelukahvan pidike yms. Koneiden hinnat ovat noin 250–450 €. Tämän hintaluokan koneissa paineella ei ole niin suurta merkitystä; kaikissa koneissa oli riittävästi painetta tehtävistä selviämiseen. Ratkaisevaa sen sijaan on, kuinka hyvin laite toimii käytännössä. Onko letku esimerkiksi pehmeä ja joustava, jotta se taipuu moottoripyörän ympäri ilman että se kiertyy johonkin kiinni tai pesuri kaatuu? Testilaitteissa oli eroja, mutta ei kovin suuria. Kaikkia koneita voi käyttää moniin tehtäviin, joissa paineesta on etua.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Testissä Boschin uusi vainukoira

  Testissä Boschin uusi vainukoira

  27/10 Bosch D-tect 120 -rakenneilmaisin paljastaa piilossa olevat rakenteiden osat. Laite osoittautui testissä varsinaiseksi vainukoiraksi.

 • Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  21/10 Akkutoiminen ketjusaha? Emme odottaneet paljoakaan Black & Deckerin pikku ketjusahalta. Katso, kuinka luulo vaihtui tiedoksi!

 • TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  15/09 Pistosahoista on tullut tehokkaampia, tarkempia ja helppokäyttöisempiä. Siksi uusi saha kannattaa hankkia NYT. Katso, mikä kahdeksasta testimallista vei voiton.

 • Tässä on markkinoiden paras moottorisaha

  Tässä on markkinoiden paras moottorisaha

  01/09 Testasimme kohtuuhintaiset moottorisahat. Yksi bensiinikäyttöinen ketjusaha oli ylitse muiden - katso täältä, mikä!

 • Tunkki joka nostaa leikiten

  Tunkki joka nostaa leikiten

  01/09 Unohda pienet ja huterat veivitunkit! Testasimme Bahcon Baseline-tunkin, joka nostaa jopa 3 tonnin kuormia. Lue arviomme täältä.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi: Korkeapainepesuria
 • Testi: Korkeapainepesuria
 • Testi: Korkeapainepesuria

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot