Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Testi: Digitaalinen vesivaaka

Digitaalinen vesivaaka ei lisää vain mittojen tarkkuutta, vaan esivaa’asta voi lukea myös kaltevuuden jopa 0,1 asteeseen saakka. Lisäksi voit valita, haluatko lukea asteita, prosentteja vai millimetrejä/metri. Näin saat helposti tarkistettua kattokourujen tai terassin kaltevuuden. Testasimme kuusi mallia.

V esivaa’asta saa huomattavasti enemmän irti, jos valitsee digitaalisen mallin. Digitaalinen laite tarjoaa nimittäin tietoja, joita ei tavallisen ”analogisen” mallin pienestä kuplasta voi lukea. Valitse digitaalinen vesivaaka ”analogisen” sijaan, jos aiot esimerkiksi mitata kattokourujen kaltevuuden ja selvittää tarkat mitat millimetreinä per metri tai prosentteina. Jos haluat mitata katon kaltevuuden, saat luvun selvillä asteina, ja yksinkertaiset mallit pystyvät näyttämään myös amerikkalaisen tuumamitat per jalka, jos haluat jostakin syystä käyttää näitä mittoja. Digitaalinen vesivaaka ei myöskään ole niin riippuvainen itse profiilin pituudesta. Kolme astetta on kolme astetta, mitattiinpa se 60:n tai 120 senttimetrin matkalta. Kaikki testaamamme mallit toimivat myös kuten tavalliset libellivesivaa’at. Tämän vuoksi testasimme myös libellien näkyvyyttä ja tarkkuutta, pintamateriaalin laatua yms. Mutta siinä missä ”analogisten” mallien pitäisi kestää tikkailta putoaminen, digitaalinen vesivaaka on pikemminkin herkkä sähköinen työkalu kuin kaiken kestävä mittaväline. Toisaalta digitaalisen vesivaa’an voi kalibroida, jos sen tarkkuus ajan myötä heikkenee. Tämän voi harvoin tehdä ”analogisille” malleille. Kuudesta testaamastamme mallista viisi selvisi loistavasti ja sai hyvät pisteet. Vain halvimman mallin tarkkuudessa ja toimintojen ja hienouksien laadussa oli toivomisen varaa. Myös sen kalibrointi osoittautui todelliseksi haasteeksi. Jos haluat investoida digitaaliseen vesivaakaan, katso mistä toiminnoista sinulle voisi olla hyötyä, esimerkiksi muistista tai kaltevuusarvosta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Testissä Boschin uusi vainukoira

  Testissä Boschin uusi vainukoira

  27/10 Bosch D-tect 120 -rakenneilmaisin paljastaa piilossa olevat rakenteiden osat. Laite osoittautui testissä varsinaiseksi vainukoiraksi.

 • Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  21/10 Akkutoiminen ketjusaha? Emme odottaneet paljoakaan Black & Deckerin pikku ketjusahalta. Katso, kuinka luulo vaihtui tiedoksi!

 • TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  TESTI: Markkinoiden paras pistosaha

  15/09 Pistosahoista on tullut tehokkaampia, tarkempia ja helppokäyttöisempiä. Siksi uusi saha kannattaa hankkia NYT. Katso, mikä kahdeksasta testimallista vei voiton.

 • Tässä on markkinoiden paras moottorisaha

  Tässä on markkinoiden paras moottorisaha

  01/09 Testasimme kohtuuhintaiset moottorisahat. Yksi bensiinikäyttöinen ketjusaha oli ylitse muiden - katso täältä, mikä!

 • Tunkki joka nostaa leikiten

  Tunkki joka nostaa leikiten

  01/09 Unohda pienet ja huterat veivitunkit! Testasimme Bahcon Baseline-tunkin, joka nostaa jopa 3 tonnin kuormia. Lue arviomme täältä.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Testi: Digitaalinen vesivaaka
 • Testi: Digitaalinen vesivaaka
 • Testi: Digitaalinen vesivaaka

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot