Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


D-tect 120 löytää kaiken!

Bosch D-tect 120 on ammattilaislaite, joka on kehitetty paljastamaan rakenteisiin upotetut asennukset. Laitteen tarkkuus teki todella suuren vaikutuksen.

Jokainen, joka on vahingossa porannut reiän seinään upotettuun vesi- tai sähköasennukseen, toivoo reiän tehtyään varmasti, että olisi ennen työhön ryhtymistään käyttänyt Bosch D-tect 120 -ilmaisinta.

Rakenneilmaisin on kehitetty löytämään upotetut asennukset, raudoitukset, palkit ja koolaukset seinistä, lattioista ja välipohjista – ja Boschin laite toimii erinomaisesti.

Kokeilimme kaikkia ilmaisimen toimintoja, ja D-tect 120 löysi kaiken äärimmäisen tarkasti. Iso näyttö helpottaa käyttöä ja tulos näkyy ongelmitta myös heikossa valaistuksessa. Lisäksi D-tect antaa korkean ja selkeän äänimerkin ilmeisimmässä löydöskohdassa (kappaleen keskellä). Äänen voi myös kytkeä pois, mikäli se tuntuu ärsyttävältä.

Erityisen helppokäyttöinen ilmaisin

Boschin rakenneilmaisimen parhaita puolia on sen poikkeuksellinen helppokäyttöisyys. Laitteessa on katkaisin ja kolme painiketta toiminnon valitsemiseksi.

Tehdasasennuksena on aina yleistoimintotila, joka käytännössä kattaa kaikki toiminnot. Laitteen voi säätää myös erikseen tiettyä toimintoa varten kahdesta muusta painikkeesta. Emme saaneet laitetta antamaan yhtään sen selkeämpää paikallistamissignaalia käyttämällä näitä lisäpainikkeita. Lähes kaikista tehtävistä siis selviää jo pelkällä "käynnistä ja etsi"-toiminnolla.

Upotettujen kohteiden haku tapahtuu liikuttamalla laitetta sivusuunnassa sen ollessa kontaktissa seinä- tms. pintaan. Kun rakenteessa oleva kohde ilmestyy hakukenttään, näytöstä näkee, milloin laite on tarkalleen kohteen keskellä. Jos laite löytää virtaa kuljettavan kaapelin, se antaa erityisen merkkiäänen, ja näytölle ilmestyy sähköjännitteen symbolikuva.

Bosch D-tect -rakenneilmaisin maksaa n. 220 €.

Bosch D-tect 120 multidetektor

5/5

Laite on erinomainen ja ansaitsee tämän vuoksi kaikki viisi tähteä.

Hinta: 220 €.

+

Ilmaisee selkeästi ja tarkasti rakenteisiin kätketyt kohteet. Poikkeuksellisen helppo käyttää. Löytää myös vesitäytteiset muoviputket.

÷

Hinnan vuoksi laitteelle tulisi olla käyttöä useammin kuin vain kerran.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Etäisyysmittarit testissä

  Etäisyysmittarit testissä

  03/08 Elektroninen laseretäisyysmittari on nikkarille kannattava hankinta. Testasimme perusteellisesti 8 kohtuuhintaista etäisyysmittaria.

 • TESTI: Parhaat laseretäisyysmittarit

  TESTI: Parhaat laseretäisyysmittarit

  26/07 Etäisyysmittari on nopea ja usein rullamittaa tarkempi työkalu. Testasimme markkinoiden kahdeksan suosittua mallia. Lue, mitkä saivat parhaat pisteet!

 • Fiksujen yksityiskohtien multicutteri

  Fiksujen yksityiskohtien multicutteri

  18/07 Yhä usempi tee se itse -intoilija on huomannut, että monitoimityökalu ratkaisee useita ongelmia. Boschin uudessa tarjokkaassa on mainioita lisälaitteita.

 • Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  Pärjääkö akkutoiminen ketjusaha?

  21/10 Akkutoiminen ketjusaha? Emme odottaneet paljoakaan Black & Deckerin pikku ketjusahalta. Katso, kuinka luulo vaihtui tiedoksi!

 • Hämmästyttävän tarkka mittari

  Hämmästyttävän tarkka mittari

  07/10 Boschin uusi laseretäisyysmittari on helppokäyttöinen ja luotettava – ja sillä on yksi mainio lisävaltti. Katso, kuinka laite menestyi testissämme.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot