Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ruiskumaalaa helposti

Pieni ja näppärä Bosch-maaliruisku on kohtuuhintainen.

Jos pitäisi maalata komea veteraani-Mersu, emme valitsisi työhön Boschin uutta ja kompaktia, noin 120 euroa maksavaa maaliruiskua. Kaikkiin muihin hieman helpompiin töihin Bosch PFS 3000 sopii mainiosti pienestä koostaan huolimatta.

Ei sovellu suurille pinnoille

Käyttöohje neuvoo maalaamaan esimerkiksi kalusteita ja isompia pintoja. Molemmat tehtävät ovat toki mahdollisia, mutta ruiskujärjestelmä ei mielestämme ole tarpeeksi tehokas rakennusten maalaamiseen, koska työhön kuluu hyvin paljon aikaa. Ilmaa tarvittaisiin lisää, ja maalisuihkun tulisi olla leveämpi kuin mitä tämä pieni maaliruisku tarjoaa. Tällaisenaan ruisku on käytössä hitaampi kuin maalaustela.

Miellyttävä käyttää

Järjestelmä koostuu kompressoriyksiköstä, joka on yhdistetty joustavalla letkulla ruiskupistooliin. Laite on nopea koota, ja sitä on helppo oppia käyttämään erinomaisten käyttöohjeiden ansiosta.

Laitteen mukana saa viskositeettimittarin maalia ja lakkaa varten. Kun maalia siis on ohennettava, mikä voi olla tarpeen, jos pinnan viimeistelyyn haluaa todella panostaa, voi mittarin avulla yrittää löytää parhaan ohennussuhteen. Laitteessa voi käyttää monenlaisia maaleja ja lakkoja, sillä siihen sopivat sekä vesiohenteiset että liuotusaineita vaativat tuotteet.

Bosch-maaliruisku on myönteinen yllättäjä

Ruiskupistoolia valittaessa on tärkeää selvittää, kuinka helposti ja nopeasti laitteen voi puhdistaa. Tältä osin PFS 3000 yllättää positiivisesti. Kokeilimme laitetta vesiohenteisiin tuotteisiin, ja niillä työ tietenkin sujuu kaikkein helpoiten. Lisäksi ruiskupistooli on kaikissa olosuhteissa nopea purkaa ja puhdistaa, ja se vei jopa vähemmän aikaa kuin käytetyn siveltimen puhdistus! Boschin laitetta tulee todennäköisesti käytettyä, koska sillä selviää myös pienistä maalaustöistä ilman, että puhdistamiseen tarvitsee käyttää liiaksi aikaa.

BOSCH PFS 3000 -MAALIRUISKU

4/5

Pienestä miinuksesta huolimatta annamme Bosch-maaliruiskulle viisi tähteä erinomaisista toiminnoista ja käytettävyydestä.

Hinta: noin 120 €

+

Hyvin toimiva maaliruisku. Helppo käsitellä ja käyttää. Nopea ja helppo puhdistaa.

÷

Ilmaletkun ollessa kiinnitettynä pistooli kaatuu helposti, kun sen laskee käsistä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Valitse kallis sivellin ja tela

  Valitse kallis sivellin ja tela

  06/01 Kun valitset maalaustarvikkeita, kalliimpi vaihtoehto on usein kannattavin. Lue, miksi kallis työkalu on hyvä valinta. Esittelemme kaksi hyvää mallia.

 • OPAS: sivellin, tela vai ruisku?

  OPAS: sivellin, tela vai ruisku?

  27/08 Oikein valittu työväline säästää aikaa heti työhön ryhdyttäessä. Näillä ohjeilla valitset parhaiten kohteeseen sopivan maalaustyökalun.

 • Mikä maalitela on paras?

  Mikä maalitela on paras?

  11/08 Olemme juuri ostaneet vanhan talon, jonka sisäpinnat aiomme maalata. Osa seinistä on tapetoitu, osa vesihierretty ja osa rapattu. Millainen maalitela on paras?

 • Onko ikkunapesureista mihinkään?

  Onko ikkunapesureista mihinkään?

  03/10 Akkukäyttöiset ikkunapesurit myyvät kuin häkä. Valmistajien mukaan ikkunanpesu sujuu niillä leikten. Testasimme 3 laitetta ja arvioimme, onko niistä mihinkään.

 • VINKKI:  3 Rakennetutka paljastaa kaiken

  VINKKI: 3 Rakennetutka paljastaa kaiken

  15/09 VIDEO: Rakennetutkan avulla pystyt selvittämään, mitä talon seinien sisään, lattian alle tai kattoon kätkeytyy jo ennen kuin ryhdyt poraamaan niihin reikiä. Näin vältyt epämiellyttäviltä yllätyksiltä. Tässä kokeillaan, ...

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot