Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


10 aikaa säästävää työkalua

Oikein valitut työkalut säästävät valtavasti aikaa. Esittelemme kaikkiaan 10 työkalua, jotka helpottavat elämääsi. Jos et vielä omista näitä, hanki ne. Sen jälkeen et voi ymmärtää, miten olet pärjännyt ilman niitä.

MONITOIMITYÖKALU

Vaikka monitoimityökalut eivät ole olleet markkinoilla yhtä pitkään kuin muut työkalut, niistä on nopeasti tullut supersuosittuja. Aluksi kyse oli lähinnä sähkötoimisesta taltasta, koska terän sivuttaissuuntainen liike työntyi salamavauhdilla puuhun, mutta sittemmin laitteista on kehittynyt aitoja monitoimityökaluja.

Laitteen perusrunkoon voi ostaa erilaisia työtarvikkeita, alla kuvassa sähköinen taltta (joka on saha, jossa on pienen pienet hampaat). Voit ostaa laitteeseen myös jyrsimen kylpyhuoneen laattasaumojen kaapimiseksi. Laite on täysin korvaamaton, kun on vaihdettava yksittäinen laatta; vältät rikkomasta viereisiä laattoja, kun poistat vaurioituneen laatan. Näin säästät aikaa. Voit käyttää monitoimityökalua myös esim. tappiliitoksiin, jolloin et joudu poraamaan ja puhdistamaan aluetta taltalla.

VINKKI

Varo sahaamasta nauloihin, ruuveihin tmv. Ne rikkovat kalliit terät nopeasti.

ETÄISYYSMITTALAITE

Voiko säästää aikaa käyttämällä sähköistä etäisyysmittaria nivelmitan tai mittanauhan sijaan? Kyllä, aivan varmasti säästyy. Voit itse asiassa mitata koko keittiön siirtymättä itse juuri lainkaan ja ainakin joutumatta ryömimään lattialla ja pitelemään sormea siinä kohdin, missä nivelmitan pää oli. Saat varmasti tarkan mitan ja sisämitat jopa hankalimmistakin kohteista täysin ongelmitta (esimerkiksi keittiönkaapista). Riittää, kun asetat etäisyysmittarin mittauskohteeseen, osoitat ”maalia” ja painat napista. Näin saat tarkan mitat. Tämän jälkeen voit siirtää mitat manuaalisesti piirustukseen tai luonnokseen tai käyttää matkapuhelimesi sovellusta ja siirtää mitat sen avulla suoraan ottamiisi valokuviisi.

VINKKI

Valitse etäisyysmittari, joka käyttää laseria eikä ultraääntä. Ultraääni on hyvin epätarkka, ja vaarana on, että osut johonkin esteeseen, kun mittaat etäisyyttä seinän yli.

Lataa artikkeli ja tutustu muihinkin aikaa säästäviin työkaluihin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Uudet uljaat akut

  Uudet uljaat akut

  23/07 Työkalujen akut ovat viime vuosina kehittyneet hurjaa vauhtia: voimaa riittää ja latauskin onnistuu ilman johtoja. Tutkailimme uusia tuulia.

 • Fiksujen yksityiskohtien multicutteri

  Fiksujen yksityiskohtien multicutteri

  18/07 Yhä usempi tee se itse -intoilija on huomannut, että monitoimityökalu ratkaisee useita ongelmia. Boschin uudessa tarjokkaassa on mainioita lisälaitteita.

 • TOP 10: Kirvesmiehen työkalusuosikit

  TOP 10: Kirvesmiehen työkalusuosikit

  08/06 Millä työkaluilla teet nopeimmin yhdeksän kymmenestä työstä? Tee Itsen luottokirvesmies kertoo, mitkä ovat hänen omat työkalusuosikkinsa.

 • TESTI: Akkutoimiset monitoimityökalut

  TESTI: Akkutoimiset monitoimityökalut

  01/03 Jos tarvitset monitoimityökalun, mutta epäröit, minkä laitteen valitsisit, lue täältä, mitä mieltä me olimme testaamistamme akkutoimisista monitoimityökaluista.

 • Monitoimileikkurit – yllätysuutisia

  Monitoimileikkurit – yllätysuutisia

  22/02 Bosch ja Fein ovat kehittäneet yhdessä monitoimileikkureille kiinnityksen, josta povataan alalle uutta standardia. Lue, mitä se tarkoittaa sinun laitteellesi.

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • 10 aikaa säästävää työkalua
 • 10 aikaa säästävää työkalua

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot