Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tuulelta suojaa

Halusimme tuulelta suojatun terassinurkkauksen, joten pystytämme talon päätyyn aidan.

Ei mitään valmisaitaa vaan itse tehty aita, joka on yhtä upea kuin terassikin.

Vankka ja näyttävä terassi ansaitsee vankan ja näyttävän tuulensuojan. Ilmeen on oltava yhtenäinen. Kun kerran on käyttänyt aikaa, energiaa ja mate-riaaleja laadukkaan terassin rakentamiseen, olisi sääli pilata sen ilme heppoisalla valmisaidalla, jollaisia löytyy useimmista rakennustarvikeliikkeistä. Antamamme ohjeet ovat yksinkertaiset, ja niitä voi helposti soveltaa omaan terassiin. Materiaalit ovat vankkaa vakiopuutavaraa, ja ne voi valita aivan oman maun ja kukkaron mukaan. Aidasta tulee joka tapauksessa vankempi ja terassia kunnioittavampi kuin valmisaidasta. Kolmen metrin aita tarjoaa riittävästi suojaa sekä tuulelta että uteliailta katseilta. Istumanurkkauksen puolella aidan korkeus on 110 cm ja toisella puolella 160 cm, sillä terassi on muuta pihaa korkeammalla. Tolpat ja laudat käsitellään sävytetyllä kyllästysöljyllä, jotta ne sopivat mahdollisimman hyvin ruskeiksi kyllästettyjen terassilautojen ilmeeseen. Värisävy on helppo sovittaa oman maun ja pihan mukaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Muuri tuo terassille suojaa

  Muuri tuo terassille suojaa

  21/05 Vanhalta terassilta puuttui suojaa ja rauhaa, joten pihalle päätettiin rakentaa kaareva, betoniharkoista tehtävä kukkapenkki. Se suojaa ja koristaa pihaa, sillä nyt terassia ympäröivät kukat ja kasvit.

  Vaikeus 2/4
 • Kukkiva seinäke tuo terassille suojaa

  Kukkiva seinäke tuo terassille suojaa

  11/07 Sinun ei tarvitse tehdä massiivista lauta-aitaa saadaksesi olla rauhassa terassillasi. Kevyt kukkiva seinäke suojaa hienosti uteliailta katseilta.

  Vaikeus 1/4
 • Tyylipuhdas ulkotulisija

  Tyylipuhdas ulkotulisija

  04/07 Jos valat tulisijan betonista, se näyttää yksinkertaisen tyylikkäältä. Tulisija on helppo sovittaa mittaan niin, että saat siitä juuri haluamasi kokoisen.

  Vaikeus 3/4
 • Uutta eloa terassiin

  Uutta eloa terassiin

  04/03 Puuterassi joutuu koville. Sen pitää kestää 30°:n paahtavaa hellettä, tasaisen harmaata sadetta ja jääkylmää lunta.

  Vaikeus 1/4
 • Hyvä lisäeriste vanhaan taloon

  Hyvä lisäeriste vanhaan taloon

  04/03 Tee itse ja säästä lähes 10 000 €. Uusilla eristelevyillä muutat puutalosi huippumoderniksi, hyvin eristetyksi rapatuksi taloksi. Nykyaikaista rapattua pintaa eivät entisajan kosteusongelmat enää uhkaa.

  Vaikeus 4/4
Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Tuulelta suojaa
 • Tuulelta suojaa

Vaikeusaste

Vaikeus 2/4

Tilaa uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Lahjaksi ammattilaistyökalu

Lahjaksi ammattilaistyökalu

Työkalut

Kun tilaat lehden, saat itsellesi kätevän monitoimi-ilmaisimen, jossa on neljä toimintoa ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot