Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Tee Itse etsii suomalaista toimittajaa

Osaatko kääntää tanskasta suomeen? Ajatteletko kuin journalisti? Ja tunnetko Tee Itsen aihealueet läpikotaisin? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö.

Pohjoismaiden suurin kotinikkareille suunnattu lehti etsii toimittajaa, joka inspiroi, motivoi, opastaa ja viihdyttää suomalaisia lukijoita. Tarjolla on unelmatyö sinulle, jolta sujuu kääntäminen tanskasta suomeen, jolla on hyvä journalistinen ote, joka hallitset myös digitaaliset mediat – ja jolle Tee Itse -lehden aiheet ovat ominta aluetta.

Mistä työ koostuu?

Ensisijaisena tehtävänä on suomentaa 18 kertaa vuodessa ilmestyvän Tee Itse -lehden painettavat numerot.

Lisäksi jokaiseen numeroon pitää tuottaa enintään neljän sivun verran suomalaista aineistoa. Siihen voi sisältyä esimerkiksi pikku-uutisia, trendiartikkeleja, katsauksia ja pieniä rakennusprojekteja. Lehden sisältöä tulee muokata tarvittaessa suomalaisemmaksi muun muassa lisäämällä Suomea koskevia tai Suomen tilannetta vastaavia tietoja ja viittaamalla täkäläisiin asiantuntijoihin, tutkimuksiin ja tuotteisiin.

Toimenkuvaan kuuluu myös kääntää päivittäin aineistoa lehden verkkosivuille. Muita tehtäviä ovat muun muassa uuden sisällön tuottaminen lehden Facebook-sivulle ja sivun seuraaminen sekä kiireellisten uutisten kääntäminen niille verkkoalustoille, joita Tee Itse käyttää.

Mitä sinulta vaaditaan?

Ymmärrät täydellisesti tanskaa ja osaat kirjoittaa suomeksi luontevasti ja helppotajuisesti. Käytännön kokemus kääntämisestä luetaan ansioksi, sillä työ on noin 80-prosenttisesti tekstien laatimista suomalaisille lukijoille tanskankielisen aineiston pohjalta.

Sinulla on sopiva journalistinen tausta.

Olet aidosti kiinnostunut tee itse -projekteista, ja sinulla on kokemusta kodin pienistä ja vähän isommistakin kunnostus- ja rakennustöistä. Olet kuin kotonasi rautakaupassa, tunnet materiaalit ja hallitset erilaiset työkalut
ja -koneet.

Pystyt työskentelemään suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti tiiviissä vuorovaikutuksessa Kööpenhaminassa sijaitsevan päätoimituksen sekä Ruotsin ja Norjan toimittajakollegoiden kanssa ja pitämään huolta siitä, että työt valmistuvat aina määräajassa.

Koska tehtäväkenttä on yhdelle ihmiselle liian laaja, sinun täytyy pystyä hankkimaan pätevää apua. Asioiden delegoinnista huolimatta olet yksin vastuussa siitä, että kaikki työt tehdään ajoissa ja vaatimusten mukaan.

Olet jo sinut verkkoviestinnän kanssa ja olet valmis pitämään ohjelmaosaamisesi aina ajan tasalla, jotta työnteko luistaa.

Lisäksi sinun tulee pystyä sopeutumaan lukijoiden mediakäyttäytymisessä tapahtuvista muutoksista seuraaviin tehtävien ja työskentelytapojen vaihtumiseen.

Kuka sinua etsii?

Tee Itse on ainutlaatuisessa asemassa Pohjoismaiden julkaisumarkkinoilla suurimpana kotinikkareille suunnattuna lehtenä. Suomen lisäksi lehti ilmestyy Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Latviassa.

Tee Itse haluaa inspiroida ja motivoida lukijoitaan esittelemällä niin työkaluja, materiaaleja ja työmenetelmiä kuin julkaisemalla selkeitä vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita pieniin ja hieman isompiinkin projekteihin. Vinkit ja ohjeet liittyvät sekä sisällä että ulkona tehtäviin korjaus- ja rakennustöihin.

Tee Itse -lehden palettiin kuuluvat painettavien numeroiden lisäksi verkkosivut, sovellukset, digilehti ja sosiaaliset mediat.

Työ alkaa 1. huhtikuuta 2016. Hakemuksen, jonka aiheeksi on merkitty ”REDAKTØR TEE ITSE”, tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 27. päivänä tammikuuta 2016 sähköpostiosoitteessa job@bonnier.dk. Lisätietoja antaa päätoimittaja Søren Prien sähköpostitse (soren.prien@bonnier.dk) tai puhelimitse +45 3917 2160.

Bonnier Publications A/S kuuluu Bonnier AB:hen – Pohjoismaiden johtavaan mediakonserniin, jolla on noin 175 yhtiötä 21 maassa. Bonnier Publications A/S sijaitsee Østerbrossa Kööpenhaminassa ja koostuu toimitus- ja hallinto-osastoista, joissa on yhteensä noin 300 työntekijää.

Bonnier Publications A/S kuuluu Bonnier Publications -konserniin, jonka tytäryhtiöt tuottavat ja julkaisevat lehtiä, verkkosivuja, kirjoja ja dvd:itä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa ja Venäjällä. Tunnetuimpia julkaisuja ovat Kunto Plus, Tieteen Kuvalehti, Tee Itse, KotiMikro, Tieteen Kuvalehti Historia, National Geographic ja Digikuva.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • Vinkit turvalliseen renkaanvaihtoon

  Vinkit turvalliseen renkaanvaihtoon

  11/10 Kaupallinen yhteistyö. Renkaanvaihto lähestyy. Lue tästä, miten selviät hommasta turvallisesti ja kätevästi.

 • Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

  Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

  27/09 WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Historia -lehden.

 • Uusi ja entistä parempi Tee Itse

  Uusi ja entistä parempi Tee Itse

  19/02 Tee Itse -lehti on nyt entistä parempi. Uusia osastoja, paljon rakennusohjeita, vinkkejä ja työkalutestejä. Tutustu uuteen lehteen tästä.

 • TOP 10: Lukijoidemme suosikit 2015

  TOP 10: Lukijoidemme suosikit 2015

  17/12 Vuonna 2015 moni nikkari ahkeroi. Ota itsellesi hyvin ansaittu kahvitauko ja katso, onko jokin omista hankkeistasi lukijoidemme suosikkien joukossa.

 • Lisää vinkkejä Facebookissa

  Lisää vinkkejä Facebookissa

  10/09 Jaamme Facebookissa nikkarointivinkkejä, työohjeita ja videoita sekä työkalutestien tuloksia. Seuraa sivuamme niin pysyt mukana!

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot